Tasaisen hyvä laatu ja pitkä kokemus ovat erinomainen perusta, josta ajanmukaistamalla hioutuu timanttia. Uudenmaan Mestari- Rakentajat Oy saneeraa ja uudisrakentaa yli 30 vuoden kokemuksella.

Uudenmaan Mestari-Rakentajat Oy (UMR) on pääkaupunkiseudulla yli 30 vuotta uudis- ja korjausrakentamisen alalla toiminut yritys. Sen palveluksessa on yli 30 alkutaipaleelta asti mukana ollutta konkaria sekä alalle sellaisiksi tähtääviä, monipuolisen tietotaidon siirtyessä luontevasti organisaatiossa eteenpäin. Viime lokakuussa yrityksen kehitysjohtajaksi nimitetty DI Ville Könönen on saanut mielekkään työn kehittää erittäin hyvästä keskisuuresta rakennusyhtiöstä myös tulevaisuuden rakentamisen vaatimukset täyttävä huippuhyvä yhtiö. ”Tuon alalta ja alan ulkopuolelta uudenlaisia näkemyksiä, sillä olen ollut myös tilaajapuolella. Tarjouslaskennan, hankinnan ja tuotannon kehittäminen ovat myös työlistallani,” hyvin monipuolisen rakennusalan taustan omaava Könönen kertoo.

UMR tarjoaa korjaus- ja uudisrakentamisen palveluita yrityksille sekä julkis-, sijoitus- ja asuntoyhtiöille. Saneerauskohteisiin kuuluu useita kulttuurihistoriallisesti arvokkaita kohteita. ”Tätä vankkaa ja monipuolista kokemusta hyödynnämme myös kiinteistökehityksessä ja uudisrakentamisessa, asiakkaitamme kuunnellen”, Könönen korostaa. UMR:n kaksi merkittävää asuntotuotantokohdetta löytyvät tällä hetkellä Helsingin Jätkäsaaresta ja Espoon Friisilässä.

Ville Könönen

Ympäristövastuullisuus yhtenä kehityskohteena

UMR:ssa kaikki projektit toteutetaan laatujärjestelmän mukaisesti, työturvallisuutta painottaen. Lisäksi jokaiselle työmaalle tehdään yksilöllinen ympäristösuunnitelma, jonka mukaan työmenetelmät optimoidaan mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavaksi. Ympäristövastuullisuuden merkitys tiedostetaan voimakkaasti. ”Tutkimme parhaillaan aktiivisesti ympäristösertifikaatin saavuttamista omassa asuntotuotannossamme”, Könönen vahvistaa yhtiön jalat maassa tapahtuvaa visionäärisyyttä.

Rakennusalasta yleensä Könönen haluaa nostaa esille pari seikkaa. ”Puukerrostalorakentaminen kiinnostaa. Uudistuotannon yhteydessä pitää varmistaa jatkossakin tavaroiden ja ihmisten sujuva liikkuvuus riittävien pysäköintitilojen myötä”.Tagit:
Edelläkävijät 2019 Talous ja yrittäminen
Business Edelläkävijät 2019