Koulutuskonserni Careeria syntyi vuodenvaihteessa kahden vahvan itäuusmaalaisen koulutuksenjärjestäjän, Edupolin ja Point Collegen, yhdistyessä. Konsernilla on toimipisteet Helsingissä, Vantaalla, Porvoossa, Keravalla ja Askolassa.

Careeriassa keskiön muodostavat asiakkaat, eli opiskelijat ja yritysten henkilöstö. Perinteisen organisaation sijaan on luotu ketterä toimintakehys, jota hiotaan edelleen työelämää palvelevaksi kokonaisuudeksi. Työvoiman tarpeiden ennakointi on tässä keskeisessä osassa.

”Oikeastaan olemme nyt rakentamassa kollektiivista itseohjautuvuutta ja palvelukulttuuria tukevan toimintamallin. Tärkeintä on, että työelämä saavuttaa meidät ja löytää useat eri toimintamuotomme, koska menestymisemme kannalta jatko-opintoväylien merkitys kasvaa, Careerian toimitusjohtaja Sari Gustafsson sanoo.

Careerian tutkintovalikoimaan kuuluu yli 80 eri alan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa ja opiskelijamäärä on yhteensä noin 11 000 vuodessa.

Careeriassa opiskelee sekä nuoria että aikuisia. Pääkaupunki-seudulla suosittuja ovat erityisesti esimieskoulutukset, liiketoiminnan koulutukset ja isännöinnin koulutukset. Niitä voi opiskella käytännönläheisesti oman työn ohessa. Esimerkiksi lähiesimiestyön ammattitutkinto pätevöittää lähiesimiehet alasta riippumatta.

”Liikevaihtomme on noin 35 miljoonaa euroa ja henkilöstön lukumäärä on melkein 400. Lukujen valossa olemme Suomen merkittävimpiä alueellisia koulutusjärjestäjiä”, Gustafsson sanoo.Tagit:
Tulevaisuuden Yhteiskunta yhteiskunta
Tulevaisuuden Yhteiskunta Yhteiskunta