Serkukset Sami ja Tom Klami ovat ottaneet ohjat heidän isoisänsä, rakennusneuvos Veli O. Klamin vuonna 1958 perustamassa Oy Rakennuspartiossa.

Molemmat ovat olleet lähellä yrityksen arkea jo vuosikymmenten ajan. ”Yrityksen toiminta on tullut meille tutuksi monista eri työtehtävistä. Itse sain ensimmäisen tilinauhani täältä jo 13 vuotiaana toimiessani työmaan apupoikana”, toimitusjohtaja Tom Klami valottaa.

Rakennuspartion suurena vahvuutena on runsas oman henkilökunnan käyttö työmaillaan. ”Meillä on 150 omaa työntekijää, jotka pääosin vastaavat kohteissamme tehdystä työstä. Työsuhteet ovat meillä pitkiä. Kokeneemmat tekijät jakavat osaamisensa ja hiljaisen tiedon nuoremmille seuraajille ennen eläköitymistään”, hallituksen puheenjohtaja Sami Klami kertoo laadukkaan toiminnan peruskivistä.

Yritystä ohjaa perheyrityksen inhimilliset arvot eikä suhdanteiden hetkellisiä muutoksia kaadeta henkilöstön niskaan. ”Töiden vähentyessä emme osoita ulko-ovea vaan pyrimme etsimään jokaiselle tekemistä mahdollisuuksien mukaan. Kun sitoudumme henkilökuntaan, hekin tekevät parhaansa yrityksen puolesta.”

Toiminnan laadusta ja vastuullisuudesta todistavat myös lukuisat yhteiskunnalliset tunnustukset. Yhtiö on palkittu mm. kahdesti Vuoden Betonirakenne -palkinnolla, yritys- ja ympäristöpalkinnoilla sekä useammankin kerran erinomaisesta työturvallisuudesta 2000-luvulla.

”Olemme toimineet alalla pitkään, mutta kyenneet uudistumaan aina tarpeen mukaan. Ei tätä yritystä muuten olisi enää olemassa”, Klamit summaavat.

https://www.rakennuspartio.fiTagit:
rakentaminen Rakentamisen Tulevaisuus
Rakentaminen Rakentamisen Tulevaisuus