2018 suoritetussa tutkimuksessa organisaatioilla on käytössään keskimäärin kuusi erilaista tiedon säilytyspaikkaa (Lähde: Gartner). Ongelmana silloin on, ettei työntekijä voi olla varma dokumenttien ja tiedon sijainnista. Työnteko ei ole tehokasta tai tuottavaa, kun organisaation kriittinen tieto on hajallaan eri paikoissa.

”Tiedon määrä lähes tuplaantuu vuosittain, ja sen hallinta on liiketoiminnan kehitykselle ensiarvoisen tärkeää. Digital Office Company on kehittänyt tiedonhallinnan ympyrän, jonka keskiössä on toimiva, organisaation kaiken tiedon integroiva ja tekoälyyn perustuva tiedonhallintajärjestelmä”, sanoo Digital Office Companyn toimitusjohtaja Jonne Makkula.

Pimeää tietoa on sekä analogisessa että digitaalisessa muodossa. Ensimmäinen vaihe on saada analoginen pimeä tieto digitaaliseen muotoon digitoimalla, jotta se voidaan järjestää.

Kaikki digitaalisessa muodossa oleva tieto on helposti ja nopeasti löydettävissä yhdellä integroitavalla tiedonhallintajärjestelmällä. Tekoälyn ja metatietojen avulla tieto on jatkuvasti haettavissa pelkällä hakusanalla organisaation kaikista paikoista. Tiedon sijainnilla ei ole enää merkitystä. Se on hallittavassa muodossa myös jatkossa, eikä pimeää tietoa enää synny.

Digital Office Company tekee työtä tiedonhallinnan parissa suurella sydämellä ja isolla intohimolla. Asiakkaan menestyminen ja parantunut kilpailukyky määrittelee projektin onnistumisen. Jonne Makkulan mukaan yksi asia onkin varmaa: ”Tieto on valtaa!”

www.digitalofficecompany.fiTagit:
Business Tulevaisuuden Yritys
Business Tulevaisuuden Yritys