Vuonna 2016 perustettu Järvileasing Oy tarjoaa kaikkialla Suomessa toimiville yrityksille innovatiivisia ja monipuolisia rahoitusratkaisuja.

Valtakunnallinen Järvileasing on aina paikallinen sillä alueella, jossa se asiakkaitaan palvelee. Järvileasingin asiakkaille paikallisuus merkitsee sitä, että leasingyhteistyökumppani tuntee alueen toimintaympäristön ja erityispiirteet. Paikallisuus tarkoittaa myös sitä, että leasingsopimuksen kohteena oleva ajoneuvo, kone tai laite pyritään mahdollisuuksien mukaan hankkimaan paikallisista yrityksistä. Tällä hetkellä koko valtakunnan kattavassa palveluverkossa on 11 palvelupistettä.

Laaja leasingtuote- ja kohdevalikoima

Järvileasingin leasingtuotteista löytyy varsin monipuolinen valikoima eri tarpeisiinerittäin kattavasta optimileasingistä huoltoleasingiin.

Järvileasing Oy:n myyntijohtaja Janne Juppalan mukaan yhä useampi Järvileasingin asiakas vapauttaa pääomaansa muuhun toimintaan uusimalla myös kone- ja laitekantaansa leasingsopimuksella. Leasingkohteet monipuolistuvat vauhdilla:

”Perinteisemmän autoleasingin lisäksi leasingkohteemme kattavat mitä erilaisempia tuotantokoneita ja laitteita metsäkoneista kivimurskaimiin ja paalutuskoneisiin. Myös raskaammat ajoneuvot kuten línja-, paketti- ja kuorma-autot rahoitetaan yhä useammin leasingillä. Meiltä rahoituspäätös tulee nopeasti ja olemme pankkien suhteen riippumattomia, voimme hakea aina sopivimman vaihtoehdon.”

Järvileasing Oy
Loviisantie 10
06150 Porvoo
0207 290 200Tagit:
Business Tulevaisuuden Yritys
Business Tulevaisuuden Yritys