Kyvykkyys toimittaa kokonaisratkaisuja erottaa joukosta. Bittiumin tuotekehityspalvelut perustuvat vahvaan in-house -osaamiseen.

Moni muistaa peräti 30 vuoden takaa teknologia-alan pioneerinimen, Elektrobitin. Yhtiö on toiminut nimellä Bittium vuodesta 2015 lähtien, vankka vuosikymmenten aikana hankittu in-house osaaminen edelleen taustalla.

“Vaikka meidät nykyään tunnetaan vahvasti omien tuotteidemme kautta, tuotekehityspalvelut ovat edelleen merkittävä osa ydintoimintaamme”, painottaa Bittium Oyj:n toimitusjohtaja Hannu Huttunen.

Paras pääoma: vahva in-house -osaaminen

Yrityksen tärkein pääoma on vahva in-house -osaaminen. Kilpailukykymme pohjautuu laaja-alaiseen ja kokonaisvaltaiseen osaamiseen pitäen sisällä niin ohjelmisto- kuin laite- ja järjestelmäkehitystä mukaan lukien tietoturvalliset ja skaalautuvat pilviteknologiaratkaisut. Omat laboratoriotilat mahdollistavat tuotteiden testaamisen erittäin pitkälle aina sertifiointihakemuksiin saakka”, Huttunen painottaa ja lisää: ”Voimme auttaa asiakkaitamme kaikissa tuotekehityksen vaiheissa; teknologiakonsultoinnista ja konseptoinnista valmiiden avaimet käteen -tuotteiden ja palvelujen kehittämiseen, sekä pienille että suurille yrityksille”.

”Palveluprojektien myötä olemme kasvattaneet sekä osaamistamme, henkilöstömäärää että kapasiteettia. Koska meillä on vahva tausta laitteiden ja järjestelmien kehittämisestä, voimme tarjota osaamistamme myös uusille toimialoille, kuten esimerkiksi autoteollisuuden toimijoille uusien älykkäiden autojen kehitykseen.”

Tulevaisuus on Bittiumissa vahvasti nykypäivää. “Perinteisen osaamisen lisäksi teemme sekä omaa tutkimus- ja kehitystoimintaa että asiakashankkeita 5G:n, tekoälyn ja ohjelmistorobotiikan parissa”, Huttunen vahvistaa.

Kokemusta vaativista ympäristöistä

Bittiumin teknologiaosaaminen on maailman huipputasoa ja tämä tukee vahvasti tuotekehityspalveluiden tarjontaa. Huttunen kuvailee.

Bittiumin innovatiivisia tuotekehityspalveluja ja vahvaa teknologiaosaamista hyödynnetään vaativissa toimintaympäristöissä langattomiin laitteisiin, verkkoinfrastruktuuriin ja IoT-ratkaisuihin. “Meillä on erittäin laaja kokemus edistyksellisistä radioviestintäteknologioista, langattomista laitteista, sulautetuista järjestelmistä, antennisuunnittelusta, esineiden internetistä ja tietoturvasta, mikä mahdollistaa uusien trendien mukaisten tuotteiden ja ratkaisujen luomisen vaativiin olosuhteisiin ja ympäristöihin”, Huttunen vahvistaa ja jatkaa “Teemme tuotteita ja ratkaisuja mm. puolustus-, turvallisuus- ja viranomaismarkkinoille sekä terveydenhuollon teknologiatuotteita ja -ratkaisuja biosignaalien mittaamiseen kardiologian ja neurologianosa-alueilla”.

Bittium – johtava tuotekehityskumppani

Tuotekehityspalveluiden tärkeimpiä osa-alueita ovat telecom, IoT-ratkaisut, terveysteknologia ja autoteollisuus

  • Telecom: langattomia laitteita ja verkkoinfrastruktuurin kehitystä
  • IoT: langattomia liitettävyysratkaisuja vaativiin ympäristöihin
  • Terveysteknologia: langattomia laitteita ja ratkaisuja esimerkiksi potilaiden monitorointiin (ISO 13485:2016 -laatusertifikaatti)
  • Autoteollisuus: ohjelmistoratkaisuja nykyaikaisiin ja turvallisiin ajoneuvojärjestelmiin

https://www.bittium.fi/Tagit:
Business Menestyjät
Business Menestyjät