Henkilöstöpalveluiden kotimainen lippulaiva Eilakaisla lähtee uudessa komennossa kohti kasvua, kun toisen sukupolven perheyrittäjä Tom Kaisla jättäytyy toimitusjohtajan paikalta hallituksen puheenjohtajaksi ja antaa vetovastuun 1. kesäkuuta 2019 alkaen nykyiselle myynti- ja markkinointijohtajalle Erika Ehrnroothille.

Kaisla näkee taustalle siirtymisen seurauksena kykenevänsä hyödyntämään pitkää ja monipuolista kokemustaan yrityksen kannalta parhaalla tavalla.

”Omistajana on mietittävä perheyrityksen jatkuvuuden turvaamista ja tämä vaihdos mahdollistaa minulle keskittymisen strategioihin ja muihin tulevaisuuteen liittyviin asioihin, mihin toimitusjohtajalla ei ole aina riittävästi aikaa”, Kaisla kertoo.

Tulevalle toimitusjohtajalle Ehrnroothille on ominaista numeroiden johtamisen ohella ihmisten johtaminen ja hän on tuonut taloon uudenaikaista johtamis- ja yrityskulttuuria. Hänen johtamisoppeihin kuuluvat arvostava johtamiskulttuuri ja valmentava johtajuus: ”Kun asiantuntijoille on luotu selkeät toimenkuvat ja tavoitteet on asetettu yhdessä, he voivat työssään hyvin ja kykenevät kantamaan vastuuta ja menestymään. Olen vaativa, mutta myös empaattinen esimies”, hän valottaa ajatusmaailmansa.

”Erika on kompetenssiltaan hyvä ja pätevä toimitusjohtaja, joka tuntee talon ja kykenee hoitamaan arjen käänteet. On ollut merkittävää löytää työni jatkaja talon sisältä, jolloin hän on heti valmis astumaan ruoriin”, Kaisla iloitsee.

On ollut merkittävää löytää työni jatkaja talon sisältä.

Kasvun ja hyvinvoinnin mahdollistaja

Eilakaisla on uusiutunut viime vuosina runsaasti. Toiminnan juuret ovat henkilöstövuokrauksessa, jonka rinnalle on kehittynyt monipuolinen, asiakastarpeista syntynyt henkilöstöpalveluiden valikoima. Perinteikäs yritys on kehittänyt aktiivisesti uusia toimintatapoja ja ottanut käyttöön moderneja, digitaalisia työkaluja laadukkaampien ja tehokkaampien palveluiden tuottamiseksi. Yrityksen missiona on auttaa asiakkaitaan menestymään.

”Olemme yrityksille heidän kasvunsa mahdollistaja tarjoamalla tarpeisiin sopivia työntekijöitä. Työnhakijoita autamme kasvamaan ja kehittymään ammattilaisina. Työllämme on näin suuri yhteiskunnallinen arvo”, Ehrnrooth muistuttaa.

Kun Eilakaisla juhlii 50-vuotista taivaltaan vuonna 2021, Kaisla laskeskelee yrityksen auttaneen jo 200 000 suomalaista työuransa varrella tavalla tai toisella. ”Meille työnantajamaine on tärkein asia. Ei kukaan hae töitä meidän kauttamme, jos ei koe meitä arvokkaana ja hyvänä yrityksenä. Ne positiiviset asiat, mitä asiakasyrityksemme ja työnhakijat kertovat meistä, ovat meille äärimmäisen kova referenssi”, Kaisla summaa.

https://www.eilakaisla.fi/Tagit:
Business Menestyjät
Business Menestyjät