Sijainti ja toimitilojen muu houkuttelevuus ovat olennaisia asioita yrityskulttuuria, liiketoiminnan kasvun edellytyksiä ja imagoa rakennettaessa.

”Yrityksissä olisi hyvä pohtia kriittisesti sitä, kannattaako tilat omistaa vai vuokrata ja palvelevatko ne parhaalla tavalla yrityksen liiketoiminnan tarpeita. Hyvin mietityillä toimitiloilla yritykset voivat osoittaa kilpailukykyään ja houkuttelevuuttaan niin asiakkaille kuin halutuimmille työntekijöille”, Ecorumin Janne Nurminen kertoo.

”Me olemme henkilökohtaisesti mukana asiakkaamme matkalla ideoimassa ja toteuttamassa heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja.”

Perheyritys Ecorum on toiminut kiinteistömarkkinassa kohta jo 50 vuotta tuntien kohteet ja markkinoiden eri toimijat. Nurmisen mukaan taustalla voi olla jopa vuosien vuoropuhelu ja valmistelu asiakkaiden kanssa ennen kuin ajatuksesta syntyy projekti.

”Me olemme henkilökohtaisesti mukana asiakkaamme matkalla ideoimassa ja toteuttamassa heidän tarpeidensa mukaisia ratkaisuja. Vastaamme omilla kasvoillamme lupauksistamme eikä meillä voi piiloutua organisaation taakse tai hävitä yhtäkkiä muualle. Tyytyväisyys tekemiseemme näkyy pitkissä, luottamuksellisissa asiakassuhteissa.”

Ecorum on erikoistunut vuokralaisneuvonannossa parhaiden vaihtoehtojen etsimiseen myös ”laatikon ulkopuolelta” löytäen asiakkailleen tiloja, jotka eivät lähtötilanteessa ole välttämättä edes olemassa tai ainakaan vapaina.

”Viemme kiinteistön omistajille ja vuokraajille viestiä asiakkaittemme tarpeista auttaen heitä luomaan sopivia ratkaisuja esimerkiksi tilojen tai olemassa olevien vuokrasopimusten muutoksilla. Lopputuloksena asiakkaamme löytävät sopivimmat tilat ja kiinteistöjen omistajat saavat hyviä vuokralaisia. Näin arvomme on todistettu ja luottamus jälleen kerran lunastettu.”

Toinen puoli Ecorumin liiketoimintaa on osto- ja myyntineuvonantopalvelut. ”Haemme sijoittajille markkinasta soveltuvia kohteita laskien alustavia kannattavuuslaskelmia annettujen parametrien mukaan ja avustamme heitä onnistumaan ostotavoitteissaan tarjouskilpailujen kautta myytävissä kohteissa. Myyntitoimeksiannoissa autamme sijoittajia myymään kohteitaan kulloinkin tilanteeseen parhaiten soveltuvalla kauppamenettelyillä”, Nurminen summaa Ecorumin palveluita.

https://ecorum.fiTagit:
Business Tulevaisuuden Yritys
Business Tulevaisuuden Yritys Yhteiskunta