Kun liikematkustaminen on yksinkertaista ja helppoa, työn tuottavuus paranee ja työaikaa säästyy.

Perinteisesti liikematkustuspalveluja on myyty yrityksille, mutta tänä päivänä matkustamista ajatellaan entistä enemmän myös työntekijän näkökulmasta. Jotta työnteko sujuu matkustaessakin tehokkaasti, kaiken matkustamiseen liittyvän pitää hoitua yksinkertaisesti ja helposti.

”Matkustaja voi keskittyä työhönsä ja olla tehokas siinä eikä hänen tarvitse miettiä muita asioita”, lupaa Vice President, North&South Europe Sales, CWT Jari Oinonen.

Matkalle lähdettäessä varaaminen ja vaihtoehtojen etsiminen onnistuvat helposti online –järjestelmässä, mobiilissa, sähköpostitse tai puhelimitse. Matkan aikana tiedot löytyvät helposti yhdestä paikasta. Poikkeustilanteista matkustaja saa automaattisesti tiedon omaan mobiiliin, ja tarpeen vaatiessa CWT pystyy etsimään nopeasti korvaavia vaihtoehtoja. Matkan jälkeen tiedot siirtyvät suoraan matkalaskujärjestelmään.

”Tänä päivänä integraatiot ovat tärkeä osa digitaalisuutta. Olemme luoneet matkustamisesta saumattoman kokonaisuuden, jossa työntekijä on keskiössä”, Oinonen sanoo.

”Olemme luoneet matkustamisesta saumattoman kokonaisuuden, jossa työntekijä on keskiössä.”

Matkustamisessa digitaalisuus on edennyt vauhdikkaasti ja Pohjoismaissa CWT:n varauksista yli 60 prosenttia tehdään digitaalisten kanavien kautta. Monimutkaisissa varauksissa moni kaipaa kuitenkin edelleen henkilökohtaista palvelua. CWT:llä asiakaspalvelussa on saatu myös ensimmäisiä kokemuksia niin sanotusta hybridimallista, robotin ja ihmisen yhteistyötä, jossa robotti keskustelee ensin asiakkaan kanssa ja kerää perustiedot, minkä jälkeen se siirtää varauksen ihmisen hoidettavaksi.

CWT:n luoma myCWT-alusta taas kokoaa yhteen matkustusalan toimijat, kuten Booking.comin ja Expedian. Tämä takaa riittävän määrän vaihtoehtoja ja hintoja. Nykyisellä tarjonnalla CWT:n hinnat ovat vähintään samat tai edullisemmat yli 97 prosentissa varauksista online-matkatoimistoihin verrattuna. Alustan näkymää voi muokata yrityksen tarpeisiin, jolloin se näyttää ensisijaisesti yrityksen omaan matkustuspolitiikkaan sopivat vaihtoehdot. Työntekijän ei tarvitse käyttää tuntikausia halvimman vaihtoehdon etsimiseen eri verkkosivuilta, vaan myCWT kerää kaiken tiedon ja hinnat yhteen paikaan.

”Ihmiset ovat tottuneet vapaa-ajan matkustamisessa valtavaan tarjontaan. Me tarjoamme saman tarjonnan myös liikematkoille, mutta kuratoimme sisällön yrityksen tarpeisiin”, Oinonen toteaa.

https://www.mycwt.com/fi/fi/Tagit:
Business Tulevaisuuden Yritys
Business Tulevaisuuden Yritys