Yritystehtaan tarjoaa lupaavimmille Start Up- ja Spin off -yrityksille räätälöidyn kaksivuotisen kasvuvalmennuksen.

Keväällä Jyväskylässä avatun Yritystehtaan koneisto on viritetty kasvuyritysten tarpeisiin. Uniikki hautomokonsepti pitää sisällään kattavan, yksityiskohtaisen ja pitkäjänteisen valmennuskokonaisuuden sekä vahvan sidosryhmäverkoston, johon kuuluu mm. vahvoja rahoitus-, markkinointi- ja tutkimusorganisaatiota.

Monialainen asiantuntijatiimi ja kokonaisvaltainen valmennuskokonaisuus ovat Yritystehtaan keskeiset vahvuudet. Tästä hyvinä esimerkkeinä toimivat yritysvalmentajat Marko Sorri, Henna Kautto ja Roope Pietilä. Sorri on erityisosaaja rahoituksessa ja kansainvälisessä bisneksessä, Kautto hyvinvoinnin saralla ja Pietilä sijoittamisen sekä liiketoiminnan kentällä.

”Kaksivuotisessa hautomossa paneudutaan yritysten liiketoiminnan käynnistämiseen liittyviin osa-alueisiin kuten rahoitukseen, myyntiin, tuotekehitykseen ja valmennetaan yrittäjätiimin jäsenet henkisesti, fyysisesti ja osaamisen puolesta kovaan iskuun. Näin laajaa palettia eivät muut toimijat Suomessa tarjoa”, Pietilä sanoo.

”Räätälöimme valmennukset aina yrityksen ja yrittäjien yksilöllisten tarpeiden mukaan. Hyvinvointi on haluttu ottaa keskeiseksi osaksi valmennuskokonaisuutta, koska yrityksen menestys on aina yksilöiden hyvinvoinnista kiinni”, Kautto lisää.

Kriteereinä kasvuhautomoon pääsylle on hyvä liikeidea, sidos Jyvässeudulle, skaalautuva tuote tai palvelu, 1,5 vuoden rahoitus ja voimakas halu kasvaa. Kun taustat ovat kunnossa, kasvuhautomoyrityksille on myös hyvät mahdollisuudet vankan rahoituksen keräämiseen.

”Rahoittajien ja yritysten törmäyttämiseksi toteutamme erilaisia toimenpiteitä ja tapahtumia, josta esimerkkinä yhteistyössä Suomen Yrityskehitys Oy:n kanssa säännöllisesti järjestettävä rahoituspaneelin, jossa kasvuhautomo yritykset pääsevät esittelemään toimintaansa rahoittajille”, Sorri kertoo.

Haluatko yrityksesi kasvupolulle tai etsitkö oivallista sijoituskohdetta? Ota yhteyttä Yritystehtaaseen https://yritystehdas.fi/infoTagit:
Business Tulevaisuuden Yritys
Business Tulevaisuuden Yritys