Rauanheimo on johtava satamaoperaattori ja Suomen suurin transitoliikenteen toimija.

Oy M. Rauanheimo Ab:n perus­teellinen asiantuntemus ahtauksesta, huolinnasta ja laivauksista on syntynyt 135 vuoden kokemuksesta.

”Valmiutemme sopeutua muutoksiin ja etsiä uusia haasteita on kantanut satoa,” toteaa yrityksen toimitusjohtaja Joakim Laxåback. Yrityksen asiakaskunta koostuu muun muassa Suomen suurimmista kaivos-, metsä- ja metalliteollisuuden tekijöistä.

Rauanheimon toimitusjohtaja Joakim Laxåback.

Voimakas kasvu

Voimakkaan kasvun ansiosta Rauanheimo on tänään läsnä kaikissa merkittävissä suomalaisissa syväsatamissa.

”On suuri vahvuus pystyä tarjoamaan vaihtoehtoisia palveluja ja ratkaisuja monen eri sataman kautta,” toteaa Laxåback.

Rauanheimo on itsenäinen kotimainen toimija, joka kuuluu perheomisteisen KWH konsernin KWH Logistics-liiketoimintaryhmään.

”Vakavaraisen omistajan ansiosta voimakas kasvu ja uudistuminen on mahdollista ja suuristakin investoinneista saadaan nopeasti investointipäätöksiä,” kertoo Laxåback. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2018 106,6 miljoonaa euroa ja ensi vuoden liikevaihdon ennustetaan nousevan yli 140 miljoonaan euroon.

Laaja verkosto

Rauanheimon verkosto muodostuu monipuolisesta kaupan ja teollisuuden asiakaskunnasta sekä lukuisista kotimaisista ja ulkomaisista yhteistyö­kumppaneista. Kattavan ja monipuolisen verkostonsa avulla Rauanheimo pystyy tarjoamaan vaihtoehtoisia, kokonaisvaltaisia, kilpailukykyisiä ja kattavia palveluratkaisuja, jotka tehostavat asiakkaiden logistiikkaketjuja ja tuovat heille lisäarvoa.

Rauanheimo on tehokas linkki meri- ja maakuljetuksen välillä tarjoen tehokkaan yhteyden sataman ja tuotantolaitoksen välille ja tarvittaessa toteuttavat myös kokonaisvaltaisia logistiikka­ratkaisuja ovelta ovelle kaikkialla maailmassa.

Luotettava kumppani

”Rauanheimo on luotettava kumppani juuri siksi, että toimintamme perusta – perhekulttuuri, asiantunteva henkilöstö läpi organisaation sekä asiakaskeskeisyys – on pysynyt muuttumattomana koko 135-vuotisen historiamme ajan,” kiteyt­tää Laxåback.

Yritys käsittelee vuodessa yli:

  • 700 laivaa
  • 160 000 rautatievaunua
  • 11 000 000 tonnia

Lisätietoja sekä yhteystiedot löydät yrityksen kotisivuilta:
http://www.rauanheimo.comTagit:
Business Tulevaisuuden Tekijät
Business Tulevaisuuden Tekijät