Kansainväliselläkin mittaristolla mitattuna Nurmijärven Rajamäellä sijaitsee merkittävä kemianalan klusteri, josta löytyy muun muassa Altian, Teknosin ja Roalin tuotantolaitokset.

Suomen suurin kunta, Nurmijärvi on väestörakenteeltaan nuorekas ja liike-elämältään elinvoimainen. Tontit sijaitsevat logistisesti hyvällä sijainnilla: puolen tunnin päässä Helsingistä, 25 minuutin päässä lentokentältä. Nurmijärven halki kulkee Helsinki-Tampere-moottoritie ja Hanko-Hyvinkää-tie.

”Pääkaupunkiseudulla on tunnetusti päivä päivältä ahtaampaa. Kehä kolmosen varrelta on luontevaa siirtyä meidän suunnalle”, vinkkaa Nurmijärven kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää.

Vaikka alue on tunnettu kemianalankeskittymästään, yrityksiä löytyy aina Nordqvistin teetalosta logistiikka-alaan ja strutsitilaan. Maanläheiselle kunnalle mutkaton yhteistyö yritysten kanssa on tärkeää.

”Asiointia ei hoida chat-robotit, vaan kilauttaa voi suoraan minulle tai kunnanjohtajalle. Me haluamme aidosti ymmärtää ja tukea kaikenkokoisia yrityksiämme.”

– Nurmijärven kunnan elinkeinojohtaja Marko Järvenpää

Osana tuoretta kampanjaa Nurmijärvi on luonut simulaattorin, jonka kautta voi kokea Nurmijärven myös etänä. Sivustolta löytyy tietoa yritys- ja asuntotonteista sekä kunnan palveluista.

”Toimipaikan siirto tai laajennus ei ole yhdellekään yritykselle pieni askel, mutta Nurmijärvi kannattaa ottaa prosessissa harkintaan.”

Onnellinen kunta

Nurmijärveläisistä 85 prosenttia on onnellisia asuessaan juuri kyseisessä kunnassa. Vetovoimaa lisää se, että omalta takapihalta pääsee hiihtoladulle tai metsäpolulle.

”Meiltä löytyy Suomen suurin lähde, upea hiekkaranta, uudet hienot kuntoportaat, huippuluokan konsertti- ja konferenssisali, kattavat harrastusmahdollisuudet ja arvostetut varhaiskasvatus- ja koulupalvelut. Sen lisäksi Nurmijärvellä on aitoa yhteisöllisyyttä”, Järvenpää listaa ja lisää: ”Olemme ylpeästi lande!”

Autolla liikkuminen on luonnollisesti helppoa, mutta myös joukkoliikenneyhteydet Nurmijärvelle pelaavat hyvin. Tulevaisuudessa liikennöintiä kehitetään entisestään. Elinkeinojohtaja tiivistää: ”Nurmijärvi tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden hyvään ja turvalliseen elämään – ja aivan pääkaupungin kupeessa.”

Nurmijärvi tarjoaa yrittäjälle paljon. Kun haluat tietää lisää, siirry sivulle ylpeastilande.fi tai kilauta elinkeinojohtajalle 040 317 2011.Tagit:
Innovaatiot yhteiskunta
Innovaatiot Yhteiskunta