Monelle yritykselle älykuitti tarkoittaa kuvan ottamista kuitista. S-Business on vienyt kuitittoman asioinnin tasolle, josta muut voivat vielä vain haaveilla.

S-ryhmän vihreä kortti on kaikille tuttu, mutta yrityspuolen musta kortti on myös kovassa nosteessa. S-Business -kortti antaa yritysasiakkaille alennukset suoraan kassalla ja jaottelee kuittitiedot automaattisesti kirjanpitoon. Se tarjoaa käyttöön S-ryhmän koko Suomen laajuisen yli 1600 toimipisteen verkoston aina marketeista matkailuun ja rautakaupoista huoltamoihin sekä ravintoloihin.

”Jo yli 30 000 yritysasiakasta luottaa mustaan korttiin”, S-Business Oy:n toimitusjohtaja Jenni Kuisma kertoo.

S-ryhmän toimipaikkojen hyvä palvelu, laaja verkosto ja edulliset hinnat houkuttelevat monia yrittäjiä asiakkaiksi.

S-Business hyödyttää laajasti eri toimialojen yrityksiä ja yhteisöjä

Asiakastyytyväisyys on erinomaisella tasolla. Eikä ihme. Viheliäinen kuittirumba jää S-Busineksen kautta historiaan. Kuittitiedot latautuvat kuukausittaiselle korttilaskulle, ja asiakkaan niin halutessa ne siirtyvät automaattisesti aina asiakasyrityksen taloushallinnon järjestelmään saakka: ”Asiakas saa kuukausittain ALV-vähennyskelpoisen laskun ja kirjanpidon vaatiman erittelyn.”

Jo puolet Suomen kunnista on ottanut S-Business -kortit käyttöönsä. Pienessä, noin 1500 laskun kunnassa on esimerkiksi herätty siihen, mihin rahaa käytetään. S-Busineksen avulla taloushallinnon kulut ovat laskeneet merkittävästi.

”Jos ostoksia tehdään parikin kertaa päivässä, paperisten kuittien määrä on tolkuton”, Kuisma toteaa.

S-ryhmän toimipaikkojen edulliset hyllyhinnat ja S-Business -alennukset houkuttelevat monia yrittäjiä hyödyntämään marketteja tukkuna, ja pakkauskoot sopivat pienempäänkin käyttöön. Kuisman mukaan palvelu on otettu hanakasti käyttöön esimerkiksi urheiluseuroissa sekä sosiaali- ja terveysalan toimijoiden keskuudessa. Taksialalla on innostuttu ABC-mobiilitankkauksesta.

S-Business – suoraan tulevaisuudesta

”Ilmainen S-Business -mobiilisovellus muistuttaa oston jälkeen lisäämään selitteen, joka näkyy laskulla eikä asiaan siten tarvitse enää palata kirjanpitäjälle”, Kuisma kertoo.

Lisäksi S-Business -mobiilin avulla voi muun muassa seurata korttiostoja reaaliaikaisesti, löytää helposti S-ryhmän lähimmän toimipaikan ja saada ostoista vaihtuvia etuja. S-Business -mobiilisovellus on ladattavissa sekä henkilölle nimetylle että yhteiskäyttöiselle S-Business -kortille.

S-Business on digitaalinen innovaatio itsessään, samaan suuntaan on muu maailma vasta menossa: ”Olemme tulevaisuudessa.”Tagit:
Innovaatiot yhteiskunta
Innovaatiot Yhteiskunta