Fillerina on täyteainehoito, jota voi käyttää kätevästi kotona ilman pistoksia. Tuotesarjan uusimmat tuotteet ovat Fillerina 932- kynät huulille ja silmänympärysalueelle. Niiden ainutlaatuinen tuotekoostumus antaa nopean ja pitkäkestoisen vaikutuksen.

Tuotenimi Fillerina 932 kertoo tuotteiden ainesosista. Tuotteet sisältävät yhdeksää hyaluronihappoa, kolmea kollageenia ja kahta elastiinia. Tuotteen ”taian” luo hyaluronihappokoostumus, jossa on sekä suuri- että pienimolekyylistä hyaluronihappoa. Suurimolekyylinen toimii ihon pinnassa ja pienet molekyylit imeytyvät ihon syvempiin kerroksiin. Tuote sisältää myös peptidiä, joka mahdollistaa vaikuttavien ainesosien imeytymisen.

Hyaluronihappo ja kollageeni ovat ihossa luonnostaan muodostuvia ainesosia, joten Fillerina 932 teho perustuu ihon omiin rakennusaineisiin. Molempien määrä kuitenkin vähenee iän myötä, jolloin niiden korvaaminen dermokosmeettisella tuotteella on ajankohtaista.

Kätevä levitystapa

Lokakuussa Suomeen rantautuneet uudet Fillerina 932 –kynät tarjoavat todella helpon tavan saada hyviä lopputuloksia. Silmänympärysalueelle tarkoitettu kynä vaikuttaa monipuolisesti silmien alueen ihoon. Se kohottaa silmäluomea, täyttää hentoja juonteita sekä poistaa tummia silmänalusia. Lopputuloksena on nuorekkaampi ja kiinteämpi silmänympärysalue.

Huulikynä tekee huulista täyteläisemmät ja poistaa huulten ympäriltä pieniä juonteita. Koska se tarjoaa ilman injektiohoitoja näyttävän tuloksen, se on myös nuoremmalle kohderyhmälle hyvin kiinnostava.

Tuotepakkaukset on suunniteltu kestämään noin kuukauden käyttöä kahdesti päivässä. Jo lyhyessä ajassa asiakkaat kokevat saavansa tuloksia. Tulokset kestävät viidestä kuuteen kuukautta, jos vaikutusta ylläpidetään muilla Fillerina-voiteilla.

Asiakkailta uudet tuotteet ovat saaneet hyvää palautetta. Helppokäyttöisyys ja nopeat, mutta pitkäkestoiset tulokset ilahduttavat. Kynämäinen tuotepakkaus on kätevä ottaa mukaan vaikka käsilaukkuun.

Fillerina-tuotteet löydät vain apteekeista.

Lisää tietoa: fillerina.fiTagit:
Terveys & Hyvinvointi
Terveys & Hyvinvointi