Coworking-tiloista on tullut yhä useammalle yritykselle keino tehostaa omaa liiketoimintaa. Työn tehostamisen kannalta oleellisimpia asioita ovat keskeinen sijainti ja toimivat oheispalvelut. Spondan Mothership of Work eli tuttavallisemmin MOW -konsepti vastaa yritysten tarpeisiin joustavista ja inspiroivista työtiloista.

MOW tarjoaa työtilaa, neuvotteluhuoneita, toimistoja, mutta myös superpalvelua, hyvinvointia ja aidon yhteisön jokaiselle, joka kaipaa työpisteeltään hieman enemmän. Työssä ja arjessa on lupa viihtyä ja työstä palautumisen voi hoitaa työpäivän lomassa.

Coworking hubeissa palvelevat mm. vastaanottopalvelu ja IT-tuki. Asiakkaiden käytössä ovat nopeat nettiyhteydet, laadukkaat pienpaahtimokahvit ja tietysti popcornit. Puhelinkopit takaavat rauhan keskusteluille ja rentoutumisellekin on omat keitaansa. Tiloista ja asiakkaiden viihtyvyydestä pitää huolta oma henkilökunta.

Helppous on yksi MOWn valteista. Tilat ovat edustavat ja kaikesta oleellisesta on huolehdittu, jolloin MOWssa voi keskittyä täysillä työn tekemiseen. Viihtyisä, moderni ja vastuullinen työympäristö tukee siellä toimivien yritysten brändiarvoa. Tiloihin on huoletonta kutsua vierailulle myös asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, kun voi olla varma, että kaikki toimii.

Työlle halutaan myös vastapainoa inspiroivista uusista tuttavuuksista ja yhteisöllisyydestä. Coworking-hubeissa työskentelevien yritysten on luontevaa verkostoitua keskenään. MOWssa järjestetään kuukausittain lukuisia bisnestä boostaavia yritystapahtumia tai vapaamuotoisempia, yhteisöllisyyttä rakentavia sekä yhteishenkeä lujittavia tilaisuuksia kuten joogaa tai peli-iltoja.

  • MOW Mothership of Work sijaitsee Helsingin Punavuoressa osoitteessa Pieni Roobertinkatu 9, 00130 Helsinki
  • MOW Supernova sijaitsee kauppakeskus Ratinan yhteydessä osoitteessa Ratinankuja 1, 33100 Tampere
  • Molemmissa coworking-hubeissa on saatavilla erikokoisia työhuoneita sekä avotiloissa olevia työpisteitä. Kuka tahansa voi tulla työskentelemään tiloihin myös päiväpassilla.
  • MOWeissa on tarjolla perinteisten neuvotteluhuoneiden lisäksi rentoja ja inspiroivia kokous- ja workshoptiloja sekä helposti muokattavia projektityöskentely- ja tapahtumatiloja.


Tagit:
Business Menestyjät
Business Menestyjät