Käyttäjäystävällisyys, esteettisyys ja kestävyys yhdistyvät suomalaisen Vieserin design -lattiakaivonkansissa. Uudenlaiset, näyttävät kaivonkannet on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden toiveisiin.

”Sisustaminen on suosittua ja sen myötä myös kylpyhuoneisiin halutaan uusia esteettisiä ratkaisuja. Asiakkaat haluavat spa-henkeä ja tunnelmallisuutta, neliökaakelien ja perusmateriaalien sijaan”, aloittaa Vieserin tuoteportfoliosta ja muotoilusta vastaava Janina Ollberg.

Vieserin uusimmat design-lattiakaivot ovat neliömäinen Vieser Square ja pyöreä Vieser Dot. Kansien erilaiset vahatut tai öljytyt puuviimeistelyt antavat asiakkaille paljon valinnan varaa. Lisäksi valikoimaan kuuluvat Vieser Line -linjalattiakaivot, joita on saatavana ruostumattomasta teräksestä valmistetulla designkannella, puuritilällä tai tyhjänä kansielementtinä.

”Teemme yhteistyötä tunnettujen muotoilijoiden kanssa, Vieser Square ja Vieser Dot -kannet ovat Kaj Franck-palkitussa Aivan-designtoimistossa työskentelevän Saku Sysiön suunnittelemia”, Ollberg kertoo.

Tuotteiden design selvästi houkuttelee. Linda Bergrothin suunnittelema Natural by Vieser – messuosasto voitti Habitaressa sekä sisustustoimittajien että bloggarien valitsemat ”Paras messuosasto” -palkinnot. Seuraavaksi osasto nähdään Tukholmassa.

Vieserin tuoteportfoliosta ja muotoilusta vastaava Janina Ollberg.

Käyttömukavuus ja vaihdettavuus tärkeää

Estetiikan lisäksi tuotteissa korostuu käyttäjäkokemus.

”Aiemmin lattiakaivo on usein asennettu lähelle seinää. Meidän tuotteillamme lattiakaivon voi sijoittaa suoraan esimerkiksi sadesuihkun alle, jolloin suihkussa voi seisoa miellyttävän puumateriaalin päällä.”

”Kylpyhuoneremontit ovat kalliita, joten myös pitkäikäisyys on tärkeää. Siksi kantemme ovat vaihdettavia ilman uutta lattianasennusta”, Ollberg esittelee.

Myös ekologinen kestävyys on yritykselle tärkeä arvo, jonka asiakkaatkin jakavat.

”Olemme kotimainen toimija ja käytämme kestävää, suomalaista puuta. Tuotteistamme ei löydy esimerkiksi trooppisia puulajeja. Kaikki Vieserin valmistamat kaivotuotteet soveltuvat märkätiloihin ja ovat tyyppihyväksyttyjä.”

Vieser on valmistanut kotimaisia lattiakaivo-ratkaisuja Kauhajoella jo vuodesta 1973 lähtien.

http://www.vieser.fi/

https://www.instagram.com/vieserliving/

https://www.facebook.com/viesersuomi/Tagit:
rakentaminen Rakentamisen edelläkävijät
Rakentaminen Rakentamisen edelläkävijät