Lumenissa välittäminen tarkoittaa muutakin kuin hymyjä ja ystävällistä palvelua. Myös lääkärin ammattimaisuus ja hoitoratkaisujen nykyaikaisuus ovat osa välittämisen kokonaisvaltaisuutta.

Lähes 30 vuotta hammaslääkärinä ja klinikanomistajana toiminut Merike Immato on selvästi kehitellyt oman tyylinsä. Hän ajattelee hoitoa kokonaisena prosessina, jonka keskiössä on sana, joka toistuu Immaton puheessa usein – välittäminen. Se alkaa sopivan henkilökunnan palkkaamisesta ja huippunykyaikaisesta tekniikasta sekä perusteellisesta hoitosuunnitelmasta, joka pohjautuu rautaiseen ammattitaitoon.

Koska hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, potilaan saapuessa voidaankin sitten tarvittaessa toimia nopeastikin. Suomalaiset ovat tuttu asiakasryhmä ja Lumenissa heille tarjotaan muun muassa kaikki kuntoon päivässä -palvelua.

”Nopeus ja laatu ovat tosiaankin yhdistettävissä. Kun hoito on suunniteltu etukäteen 3D-mallinnuksen ym nykytekniikan tukemana, päivässä asiakas voi saada monta kaunista kruunua. Mikäli aika on ollut loppumaisillaan kesken, olemme tarvittaessa hoitaneet asiakkaan kuljetuksen satamaan,“ Immato kertoo.

Merike Immaton mukaan suomalaisasiakkaiden suu pystytään Lumenissa hoitamaan kuntoon päivässä silloinkin, jos vaadittavat toimenpiteet ovat keskimääräistä vaativampia

Hammaslääkärinä ja klinikanomistajana Merike Immato

Jalokivisepän kaltaista tarkkuutta

Välittämistä on hänen mukaansa sekin, että Lumenin hammaslääkärit täydennyskouluttautuvat kaiken aikaa ollakseen tuoreimpien hoitotrendien aallonharjalla. Kaikki sen eteen, että asiakas pystyisi hymyilemään huoletta.

Tallinnan kupeessa Viimsin keskuksessa sijaitsevalla klinikalla saa tarvittaessa palvelua myös suomen kielellä. Mikäli hoito vaatii useamman päivän, majoituksen löytyminen ei pitäisi olla asiakkaalle ongelma. Onhan Viimsi tunnettu kylpylästään.

”Moni asiakkaistamme onkin itse asiassa yhdis­tellyt kylpylälomansa suun kokonaisvaltaiseen hoitoon,“ Immato toteaa.

Hammaslääkärin työtä kuvaillessaan hän käyttää virolaisen runoilijan Doris Karevan sanoja. Kareva on verrannut hammaslääkäriä jalokivi­seppään. Kumpikin pitää huolta korvaamattoman arvokkaista aarteista.

”Niinpä emme ole klinikallamme keskittyneet pelkästään hoitoon, vaan suun kokonaisvaltaiseen estetiikkaan. Paras palkkiomme on asiakkaan hymy ja hänen elämänlaadun paraneminen,“ Immato sanoo.Tagit:
Matka 2020 Matkailu
Matka 2020 Matkailu