Syövän hoitopalveluja HYKSin yksityissairaalasta

 

Noin 34 000 suomalaista saa vuosittain syöpädiagnoosin, mutta yhä useampi syöpä pystytään hoitamaan hyvin. Yhä useampi potilas paranee täysin tai saa lisää laadukkaita elinvuosia. Hoitomenetelmät kehittyvät vauhdilla.

Syövän hoitoa voi saada julkisten sairaaloiden lisäksi yksityisesti. HYKSin yksityissairaala on HUS Helsingin yliopistollisen sairaalan omistama yritys, jonka palveluluihin kuuluu myös syövän hoito aina kirurgisista toimenpiteistä syövän liitännäishoitoihin. Palvelut tuotetaan virka-ajan ulkopuolella.

“Tarjoamme Suomen suurimman yliopistosairaalan asiantuntemuksen ja turvallisen hoitoympäristön”, sanoo johtava ylilääkäri Patricia Stoor.

Leikkaushoidosta jatkohoitoihin

Leikkaus on syövän yleisin hoitomuoto, ja syöpäleikkauksia tehdään useissa HUSin kirurgisten erikoisalojen yksiköissä. Syövän muut hoidot puolestaan on keskitetty HUSin Syöpäkeskukseen. Se on ensimmäinen pohjoismainen syöpäkeskus, joka on läpikäynyt kansainvälisen vertaisarvioinnin ja saavuttanut korkeimman statuksen ”Comprehensive Cancer Center”.

“Hyvät hoitotuloksemme perustuvat korkeatasoiseen tutkimustyöhön, jonka myötä yhä parempia hoitomenetelmiä saadaan käyttöön potilaiden parhaaksi”, sanoo onkologian erikoislääkäri Leila Vaalavirta.

Tutkimuksiin ja hoitoon nopeasti

HYKSin yksityissairaalan asiantuntijan vastaanotolle voi hakeutua syövän eri vaiheissa, myös ilman lähetettä:

”Voit tulla vastaanotolle, jos vasta epäilet sairastavasi syöpää, tai jos sinulla on jo todettu syöpäsairaus”, sanoo Vaalavirta.

HYKSin yksityissairaala eli HYKSin Oy

  • tuottaa HUSin erikoissairaanhoidon vastaanotto-, tutkimus- ja hoitopalveluita yksityispotilaille
  • palveluja tuottavat yliopistosairaalan kokeneet ammattilaiset virka-ajan ulkopuolella HUSin tiloissa
  • syöpätautien lisäksi erikoisosaamistamme ovat mm. eturauhas- ja vatsaelinkirurgisten ongelmien, ihomuutosten, korva-, nenä- ja kurkkutautien sekä neurokirurgisten ongelmien, mm. kaularankaongelmien tutkimukset ja hoito
  • tutkimuksiin ja vastaanotoille voi hakeutua ilman lähetettä

Asiakaspalvelu p. 010 328 1900

www.hyksinoy.fi, info@hyksinoy.fiTulevaisuuden Suomi