Electrobike on tehnyt pitkäjänteistä työtä sähköpyöräilyn tunnettavuuden lisäämiseksi. Yritys haluaa tarjota uusia, parempia vaihtoehtoja työnantajille sekä erinomaista palvelua kaikille pyöräilijöille. 

”Kun aloitimme 10 vuotta sitten, sähköpyöräily oli vielä tuntematonta. Aloitimme alun perin valmistamalla omaa, edelleen myynnissä olevaa Boostbikea. Olemme käytännössä luoneet koko sähköpyöräilmiön Suomeen kovalla työllä”, kertoo yrityksen perustaja Jani Jokinen. 

Pienestä munkkivuorelaisliikkeestä Electrobike on vuosien varrella kasvanut usean liikkeen yritykseksi, joka tarjoaa monia vaihtoehtoja. ”Sen sijaan, että panostaisimme ainoastaan eri merkkeihin, pyrimme luomaan valikoiman, joka palvelee erilaisia käyttötarpeita.” 

Electrobike on profiloitunut vahvasti sähköpyöräilyn monipuoliseksi asiantuntijaksi. ”Pitkällä kokemuksella me pystymme auttamaan monissa tilanteissa. Sähköpyöräily on vielä uutta ja monet laitevalmistajatkin vasta saman ikäisiä kuin me itse. Meillä on usein paitsi paras tieto myös varaosat löytyvät usein varastostamme nopeammin kuin valmistajalta tilaamalla.”

Kuvassa oikealla on Jani Jokinen, omistaja ja hänen poikansa Jimi Jokinen, Vantaan liikkeen johtaja.

Työsuhdesähköpyörä on kätevä ja huoleton vaihtoehto 

”Neuvottelin viisi vuotta leasing-yhtiöiden kanssa, että saimme sähköpyörät yhdeksi vaihtoehdoksi työsuhdeautojen rinnalle. Kiinnostus työsuhdesähköpyöräilyyn on selvästi noussut ja monissa yrityksissä ollaan kiinnitetty huomiota pyöräilyn positiivisiin vaikutuksiin työhyvinvointia mietittäessä. On positiivista nähdä, että toisetkin alan toimijat ovat tarttuneet tähän mahdollisuuteen”, Jokinen kuvailee. 

Työnantajat ovat heränneet siihen, että arvoaan menettäviä tuotteita ei kannata ostaa yritykselle. ”Myös huolettomuus on selkeä etu. Me kuitenkin vastaamme siitä, että tuotteet ovat kunnossa ja sopimuksissa on määritelty esimerkiksi vasteajat.”

Yksi yrityksen leasing-asiakkaista on Tampereen kaupunki, joka on ottanut sähköpyörät kotihoidon liikkumistarpeisiin. ”Heillä on jo 30 omaa Boostbikeämme käytössä.” 

Jani Jokinen korostaa sitä, miten nyt olisi aika kiinnostuksen realisoitua myös käytöksi. 

”Norjassa esimerkiksi tietullien myötä sähköpyörien käyttö nousi valtavasti. Suomessa toivomme, että kuluttajat innostuisivat vaihtamaan sähköpyöräilyyn. Se on hyvää kestävyysliikuntaa siinä missä tavallinen pyöräily, mutta antaa pidemmän ja monipuolisemman käyttömahdollisuuden.” 

www.electrobike.fi

 Menestyjät