Hyvä saavutettavuus, joustavat tilaratkaisut, uudistetut pinnat ja tekniikka – tätä kaikkea tarjoaa Piispanportti 10 -toimistokiinteistö Espoon Matinkylässä.

Piispanportti 10 on loistava lisä pääkaupunkiseudun toimistotilatarjontaan. Sen tilat ovat nyt vuokrattavissa, ja muuttamaan pääsee syyskaudella.

”Piispanportti 10 sijaitsee upealla paikalla Ison Omenan risteyksessä, aivan Länsiväylän varressa”, kertoo vuokrauspäällikkö Esa Käkelä Elite Alfred Bergistä. ”Kyseessä on seitsenkerroksinen, täysin remontoitava rakennus, jonka toimitilat voidaan räätälöidä yrityksesi tarpeisiin.”

”Etsimme etupäässä yrityksiä, joilla on kapasiteettia vuokrata esimerkiksi kokonainen kerros, noin 1 400 m2. Kuudennesta ja seitsemännestä kerroksesta on pääsy kattoterasseille, joilta aukeaa komeat näkymät Matinkylän elämää kuhisevaan liikekeskukseen. Terassit tarjoavat tyylikkäät puitteet esimerkiksi henkilökunta- tai asiakastilaisuuksille.”

”Koko v. 1988 valmistunut rakennus remontoidaan vastaamaan tämän päivän vaatimustasoa”, kertoo Käkelä.

”Perusinfra – kuten ilmanvaihto, jäähdytys, yhteisten tilojen pinnat – laitetaan ajanmukaiseen kuntoon, ja toimistotilat ovat muunneltavissa joko avo-, koppi- tai kombikonttoreiksi. Huonekorkeus ja laajat ikkunapinnat tekevät tiloista ilmavat ja valoisat.”

Rakennukseen tulee myös aulapalvelu ja lounasravintola sekä kuntosali, ja siinä toimii parhaillaan jo Mehiläisen terveysasema.

Loistava saavutettavuus kaikilla kulkuvälineillä

”Kiinteistön ehdottomin etu on sen sijainti: Ison Omenan kauppakeskukseen on vain 200 metrin matka Länsiväylän ylitse. Matinkylän metroasemalle kävelet kymmenessä minuutissa.”

”Omalla autolla liikkuville on runsaasti pysäköintitilaa”, jatkaa Käkelä.

”Autopaikkoja löytyy sekä omasta sekä viereisen kiinteistön pysäköintihalleista. Molemmista pääsee kuivin jaloin rakennukseen”

Rakennukseen tulee myös tilava pyöräparkki suihkuineen ja vaatteiden vaihtotiloineen. Julkisia kulkuneuvoja käyttävät pääsevät Piispanportti 10:een edullisella AB-vyöhykemaksulla.

 Tulevaisuuden Yritys