Kotimainen perheyritys Suomen Betonileimasin Oy tuo maahan moderneja ja näyttäviä erikoispinnoitteita, kuten nestemäisiä kangastapetteja, joilla raikastat kodin sisustusilmettä helposti. 

Tökkiikö nuhruisten seinien tuijottelu? Et ole ainoa. ”Tänä keväänä meiltä on kysytty varsinkin nestemäisiä kangastapetteja, joilla kodin sisustukseen saa todella näyttävää ja raikasta ilmettä. Mikä parasta, kun pohjustustyöt tekee kunnolla, tapetin kiinnitys käy helposti vaikkei olisi koskaan aikaisemmin tapetoinut ja lopputuloksesta saa olla todella ylpeä”, kertoo yrittäjä Ira Kuoppala. 

”Ja meille saa työaikana soittaa ja kysyä neuvoa ja tarvittaessa tilata vaikka jälleenmyyjistämme asennusapua luottoasentajilta”, Ira lupaa. 

Mikrosementtiä jo yli kymmenen vuotta maahan tuonut Kuoppala on saanut innostettua koko perheensä yritystoimintaan. ”Vaikka minä olen meistä kyllä se varsinainen sisustushullu”, hän nauraa. 

Tuusulan asuntomessuilla Keuda-talossa on käytetty Betonileimasimen taipuisaa sisustuskivilevyä ja luonnollista, hajutonta ja myrkytöntä kangastapettia. 

”Varsinkin kivitalorakentamisessa, jossa käytetään niukasti tekstiilejä, pehmeyttä huoneilmaan saadaan oivasti nestemäisillä kangaskuitutapeteilla. Niitä voi laittaa myös kattoon tai lattiaan ja sisäportaisiin, kiinnitysainetta vaihtamalla”, Ira kertoo. ”Lattiassa se on vesipestävä, ei koskaan liukas ja aina pehmeä jalalle.” 

Talonrakentaminen on muuttunut niin, että asukkailla on tarkka visio siitä, millaisessa kodissa he haluavat asua. ”Onpa käynyt niinkin, että kun meiltä on löytynyt upea ruosteen ja patinan sävyinen tapetti ja lattia, asiakkaan suunnitelma on muuttunut kallioisen tontin metsästykseksi!” 

Cameleo efektipinnoitevalikoima on Betonileimasimella ihailtavan laaja. ”Niillä saa helposti luotua modernia industrialhenkeä, ja laastiseinään hohtoa on helppo lisätä stuccomaaleilla, jolloin pinnasta tulee pölytön”, Ira vinkkaa. 

Vinkki! Nopea ja näyttävä pintaremontti syntyy sisustuskivilevyillä, joita voi leikata kaakelileikkurilla tai mattoveitsellä. 

Ihastu itse ja kurkkaa www.sbl.fi. Mutta omalla vastuulla – remonttikärpänen voi puraista lujaa! Moderni koti