Linjalattiakaivojen ominaisuudet mahdollistavat luovia ratkaisuja kylpyhuoneen sisustukseen. 

KOTIMAINEN VIESER ON TARTTUNUT linjalattiakaivojen haasteisiin ja tuonut markkinoille mallin, jonka etuihin kannattaa tutustua niin asennettavuuden kuin helppohoitoisuudenkin kannalta. 

”Vieser Line -linjalattiakaivo on luonnollisesti yhtä toimiva kuin perinteinen lattiakaivo”, toteaa myynnistä vastaava Mikko Manninen. ”Se täyttää tehtävänsä eli vie vedet pois kylpyhuoneesta yhtä tehokkaasti ja turvallisesti kuin tavanomainen lattiakaivo eikä vaadi tavallista tiheämpää puhtaanapitoa. Myös sen asentaminen on lähes yhtä helppoa kuin perinteisen lattiakaivon.”

Linjalattiakaivon sijoittelulla vapautta sisustukseen

”Perinteinen lattiakaivo sijoitetaan suihkutilan keskiosaan ja lattiapinnan kaadot tehdään siihen kaikista suunnista. Linjalattiakaivo puolestaan voidaan sijoittaa vapaasti – toki kaadot huomioon ottaen – huonetilassa, esim. suoraan seinän viereen, hieman irti seinästä tai keskilattialle. Linjalattiakaivoja voidaan asentaa myös useampia suoraan rinnakkain”, kertoo Manninen.

Lattiakaivon kannen valinta tuo lisää vaihtoehtoja sisustukseen. Asiakas voi valita mattamustaksi pulverimaalatun design-kannen ruostumattomasta teräksestä. Toisena vaihtoehtona on ylilaatoitettava kansielementti, joka voidaan päällystää muuhun sisustukseen sopivalla lattialaatalla tai muulla kylpyhuoneeseen soveltuvalla pinnoitteella, vaikkapa mikrosementillä.

”Ylilaatoitettava linjakaivomalli antaa mahdollisuuden joko häivyttää lattiakaivo lähes kokonaan tai korostaa sitä osana sisustusta esim. käyttämällä eri väristä laattaa tai muuta materiaalia kannessa”, toteaa Manninen.

Tällä hetkellä suositut suuret lattialaatat pääsevät suorastaan loistamaan linjalattiakaivojen kanssa, koska ne voidaan asentaa kokonaisina, kaatojen viedessä vain yhteen suuntaan – kohti seinää. 

Ainoa kotimainen vaihtoehto

Kotimaisen Työn Liiton myöntämä Avainlipputunnus on vakuutena siitä, että kaikki Vieserin linjalattiakaivot on valmistettu kotimaisen perheyrityksen taidolla ja ammattiylpeydellä. ”Näinä aikoina on tärkeää tukea kotimaista yrittäjyyttä, etenkin kun sen voi tehdä tyylikkäästi, kestävästi ja turvallisesti”, sanoo Manninen. Moderni koti