Saaren Taika valmistaa kosmetiikkaa ja ekosiivoustuotteita, jotka ovat hellävaraisia niin käyttäjälle kuin luonnolle. Käsityönä valmistettavat tuotteet sopivat hyvin esimerkiksi mökkielämään ja kesäihoa suojaamaan. 

 SAAREN TAIKA ON KÄSITYÖYRITYS, joka syntyi tuotekehittäjä Johanna Amnelinin omasta kiinnostuksesta luonnolliseen elämäntapaan. Yritykselle tärkeintä on laatu ja toimivuus, tuotteissa käytetään aina parhaita mahdollisia raaka-aineita. 

Kiinnostus luontoystävällisempiin siivoustuotteisiin näkyy selvästi tuotteiden kysynnässä. ”Kesän aikana siivoussaippuamme on noussut todelliseen suosioon, melkeinpä myydyimmäksi tuotteeksemme. Näkee, että kesäsiivousta on nyt tehty”, Amnelin kertoo. Siivoussaippua on tehokas, mutta toisaalta hyvin hellävarainen siivoojan käsille. Yrityksen kestosuosikkeihin kuuluvat myös pyykkietikat, joista jokaisen valmistaa käsityönä Amnelinin äiti. ”Etikat ovat niin suosittuja, että ne ovat välillä myyty loppuun.” 

Luonnolliset, biohajoavat siivoustuotteet sopivat hyvin käytettäväksi mökillä. ”Mökkioloissa moni ymmärtää, että pesuvesi ihan konkreettisesti valuu maahan, joten tuotteen luontoystävällisyys on tärkeää. On hyvä kuitenkin muistaa, että ekologisuus on yhtä lailla tärkeää vaikka kerrostalossa ”, Amnelin huomauttaa. 

Kesän reissuille ja ötökänpistoille 

 Hyönteisten pistoihin hyvä valinta on Kamomilla Sheavoide. ”Se pysäyttää ötökän pistosten aiheuttaman kutinan välittömästi”, Amnelin mainitsee. Sheavoidetuotteet sopivat hyvin myös jatkuvan käsien pesemisen kuivattamille käsille sekä auringon paisteessa altistuneelle iholle. Ne ovatkin hyviä monitoimituotteita kesäsesongille. 

Verkkokaupan valikoimasta löytyvät rannalle myös aidot turkkilaiset Hamam-pyyhkeet. 

Koodilla LILY1 -15% koko valikoimasta 31.8. asti osoitteessa shop.saarentaika.com Uncategorized