Lääketiede ja estetiikka kohtaavat Charlotte Fellmanin esteettisissä hoidoissa.

”ESTEETTISISSÄ HOIDOISSA PÄÄSTÄÄN HYVIIN TULOKSIIN myös ilman veistä”, toteaa sairaanhoitaja Charlotte Fellman, joka toimii yrittäjänä Skin Atelier -ihonhoidon klinikalla Helsingin Ullanlinnassa. 

”Suomalaisnainen arvostaa luonnollisuutta, meillä ei oteta mallia lehtien sivuilla esiintyvistä ylimuokatuista malleista. Omat asiakkaani tulevat kaikkialta Suomesta, kaukaakin.”

Fellman suhtautuu työhönsä kuin taiteeseen. ”Tässä työssä tarvitaan vahvaa visuaalista silmää ja huolellista paneutumista asiakkaan omiin toiveisiin”, hän toteaa. ”Taustalla on kuitenkin vankka tieto- ja osaamispohja: koulutuksessani erikoistuin teho-osaston hoitajaksi ja myöhemmin työskentelin vuosia plastiikkakirurgin apulaisena ennen yrittäjäksi ryhtymistäni. Tällöin minulle valkeni, että kevyemmillä hoidoilla saadaan usein aikaan toivottu luonnollinen vaikutelma.”

Asiakkaan oma visio lähtökohtana

Ikä tuo väistämättä muutoksia kasvoihin: rypyt ja kaksoisleuka lisääntyvät, posket tuntuvat valahtavan hieman alemmas. Muutokset saavat kasvot näyttämään väsyneiltä. Useimmiten hoidoissa haetaankin pirteämpää olemusta.

”Yleinen ongelma on myös suupielten valahtaminen alaspäin”, toteaa Fellman. ”Tämä alakuloista mielikuvaa luova vaikutelma on varsin helppo korjata veitsettömällä Hifu-laitehoidolla. Itse asiassa tämä alakasvojen kohotus on yksi suosituimmista hoitomuodoista, ja se tehdään hellävaroen jolloin itse korjausta ei huomaa kukaan – vain virkistynyt yleisilme huomataan.”

”Ihonhoidon kokonaisuuteen vaikuttavat monet seikat kuten aurinko, ravinto, stressi, tupakointi, vaihdevuodet ym. Mikäli asiakas ei esimerkiksi ole valmis lopettamaan tupakointia ennen hoitoon tulemista, hoitaminen on turhaa ja kieltäydynkin tällöin siitä kokonaan.”

Fellman kuuluu myös kansainväliseen koulutustiimiin ja sitä kautta maan parhaisiin täyteaineosaajiin. Pistetekniikalla toteutetut täytehoidot tuovat luonnollisimman tuloksen.

”Työni vaatii taiteellista näkemystä, lääketieteellistä ymmärrystä sekä laadukkaita hoitoaineita ja tuotteita. Näiden kolmen tekijän turvin tarjoan maailmanluokan palvelua ja hoitoja tavalliselle suomalaiselle naiselle täällä Helsingin Ullanlinnassa”, toteaa Fellman. 

 Hyvä terveys