Kuulokojeiden muotoilu on murroksessa – vanhentunut käsitys kuulokojeista on muuttumassa niin, että kojeet ovat nykyään päivittymässä kuuloasusteiksi.

UUSI STYLETTO X YHDISTÄÄ palkitun ulkoasun muotoilun, ladattavuuden sekä puhtaan äänenlaadun, jotta voit kuulla kaiken mikä on sinulle tärkeää. Kuulokojeisiin liittyvät stigmat ja ennakkoluulot istuvat edelleen tiukassa ja Styletto X on omiaan purkamaan ja kumoamaan näitä.

Samaan aikaan, kun lähes jokainen on valmis käyttämään langattomia Air Pod Pro- kuulokkeita, on moni kuitenkin valmis hylkäämään kuulokojeiden käytön stigman vuoksi. Styletto X ei häviä muotoilussaan tai äänentoistossaan Air Podeille, sen lisäksi, että ne ovat kuulokojeet ja nostavat elämänlaatua merkittävästi.

Puhelut, musiikki ja äänikirjat toistuvat kojeisiin ja erillisen sovelluksen kautta voit olla tarvittaessa yhteydessä kuuloasiantuntijaasi. Nykyaikana on tärkeää, että esimerkiksi kuulokojeiden säätäminen on mahdollista myös etänä. Kuulon ollessa tutkimusten mukaan näön jälkeen toiseksi tärkein aistimme, voimme vain kysyä itseltämme miksi emme ole yhtä halukkaita hoitamaan kuuloamme samalla tavalla kuin näköämme? Jos silmälaseihin suhtauduttaisiin samalla vastustuksella kuin kuulokojeisiin, näyttäisi maailmamme – kirjaimellisesti – varmasti aika erilaiselta.

Tee itsellesi lupaus ja tarkistuta kuulosi kerran vuodessa. Kuulontarkistus on toimipisteissämme ilmainen, sen lisäksi, että se on nopea ja kivuton tapahtuma. Tutkimustulos käydään aina kuuloasiantuntijan kanssa läpi, eli et jää yksin tuloksesi kanssa. Kuulokojeiden kokeiluun on mahdollisuus maksuttomasti 14 päivän ajan. Ostopakkoa, velvoitetta tai painetta ostamiseen ei ole, mutta saatat yllättyä positiivisesti kuinka pienistä ja tyylikkäistä asioista voi elämänlaatu välillä olla kiinni.

 Varaa aika ilmaiseen kuulontarkistukseen jo tänään: www.kuulotekniikka.com/ajanvarausHyvä terveys