”Ei hilsettä,ei kutinaa,ei rupia. Päänahka ei punoitakkaan. Kiitos tästä ihmetuotteesta!”

”Alettuani käyttämään tuotetta minun ei ole tarvinnut enään rasvata päänahkaa perusvoiteella vaan tämä tuote on pitänyt sen siistinä ja kutina on vähentynyt hyvin paljon”

”Päänahka ja hiukset voivat hyvin. Päänahan kutina loppui täysin.”

 

”Sairastan seborrooista ekseemaa joka ollut todella kiusallinen ja kutiava ongelma päänahassani. Kaikki mahdolliset tuotteet olen kokeillut eikä mistään ole ollut apua. Pesuja on takana vasta kaksi mutta ensimmäisen pesun jälkeen joutui hieraisemaan silmiään. Ei hilsettä,ei kutinaa,ei rupia. Päänahka ei punoitakkaan. Innolla jatkan käyttöä,kiitos tästä ihmetuotteesta!”

 

”Paras löytämäni shampoo kutisevalle päänahalle. Hiukset voivat myös hyvin, ei tarvitse hoitoainetta. Miehen psoriasis rauhoittui myös päänahassa. Tästä en luovu.”

 

Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo – Kehitetty hillitsemään päänahan kutinaa ja kuivuutta. Vegaaninen, luonnollinen ja luomu. Sopii kaikenlaisille hiuksille, mutta erityisesti kuivalle ja kutiavalle päänahalle.

 

Vihreä Tee & Kamomilla shampoopala on tuonut nopean helpotuksen lukuisille päänahan kutinasta, hilseilystä, ekseemasta ja psoriasiksesta kärsiville!

 

”Tämä on paras palashampoista joita olen kokeillut! Kutina ja ruvet ovat hävinneet lähes olemattomiin. Hiukset tuntuvat puhtailta pitkään ja en tarvitse hoitoainetta tämän kanssa. Tätä tulen käyttämään jatkossa <3 ”

 

Lue lisää asiakkaidemme kertomuksia miten Vihreä Tee & Kamomilla shampoo on heitä auttanut. Saaren Taika Vihreä Tee & Kamomilla palashampoo on kehitetty erityisesti ärtyneelle päänahalle sekä päänahan kutinasta kärsiville, mutta sopii hellävaraisena shampoona kaikenlaisten hiusten pesuun.

 

Vihreä Tee shampoossa auttaa kuivaa ja kutiavaa päänahkaa voimaan paremmin. Kamomillan eteerinen öljy shampoossa helpottaa psoriasiksen oireita. Se auttaa ehkäisemään hilseilyä ja rauhoittaa päänahkaa. Se tekee hiuksistasi kimmoisammat ja säihkyvämmät (saattaa myös vaalentaa joidenkin hiuksia).

 

Shampoon sisältämä risiiniöljy ehkäisee hiustenlähtöä. Sen sisältämät omega rasvahapot lisäävät päänahan verenkiertoa ja tukevat hiustenkasvua. Risiiniöljy toimii joillakin myös hoitoaineen tapaan, sillä se on erityisen kosteuttava ja hiuksia elvyttävä öljy. Luomu kookosöljy shampoossa antaa sille runsaan ja hyvin puhdistavan vaahdon.

 

Luomu Extra-virgin oliiviöljy tekee shampoosta hellävaraisen ja kosteuttavan.

 

 

Koodilla: ”KORONA” PAKETTI KOTIOVELLE ILMAISEKSI!* Koskee kaikkia yli 75€ ostoksia. Voimassa toistaiseksi. HUOM kassalla alimpana ”Toimitus kotiin”

 

Alekoodi TERVE2 15% hiustuotteista lokakuun loppuun shop.saarentaika.com


Uncategorized