Lahti Precision on punnitusjärjestelmien asiantuntija, jonka osaamisessa yhdistyvät perinteinen laitetuntemus ja tulevaisuuteen katsova ohjelmistokehitys. Yrityksen mScales-pilvipalvelu on punnitustiedon hallintajärjestelmä, jonka avulla vaa’at ja liiketoimintajärjestelmä kytketään kokonaisuudeksi. Se tuo teollisuuden punnituksen ja materiaalien vastaanoton menetelmät tälle vuosituhannelle.

mScales eliminoi manuaalisen työn, keskittää tietojen hallinnan ja mahdollistaa tiedon reaaliaikaisen jakamisen. Tästä asiakkaat kiittävät. ”Voimme vähentää merkittävästi yhteydenottoja eri paikkoihin, tieto kulkee automaattisesti käytössä oleviin järjestelmiin”, kerrotaan asiakasyritys Encore Ympäristöpalveluista.

Ohjelmisto virtaviivaistaa tiedonkulun lisäksi vaakajärjestelmien ylläpitoa sekä asiakkaiden logistisia prosesseja. Suurin osa mScalesasiakkaista käyttää digitaalisia nouto- ja vastaanottokoodeja. Prosessi on yksinkertainen myös alihankintaketjuja ajatellen.

Ohjelmistoa kehitetään jatkuvasti yhdessä asiakkaiden kanssa ja tarpeita kuunnellen. mScalesia käyttävä Nordkalk toteaakin, että ”Lahti Precisionin asiakaslähtöisyys on timanttia. He ottavat hyvin myös parannusehdotuksia vastaan.”

Lahti Precision on toimialan murroksen edelläkävijä. ”Olemme aidosti pystyneet tekemään oman liiketoimintamme transformaation, nyt tuotamme uudenlaista tehokkuutta liiketoimintaan asiakkaillemme”, Digitaalisten palvelujen liiketoimintapäällikkö Matti Sipilä summaa.

lahtiprecision.com/mscales/Tulevaisuuden Suomi