Pitkä projektimyynnin kokemus, omat yhteyshenkilöt rakennusalan ammattilaisille sekä joustava ja monipuolinen palvelu tekevät Topi-Keittiöistä ammattirakentajan luotettavan kumppanin.

Topi-Keittiöiden suurin asiakasryhmä ovat ammattirakentajat eli suuret ja pienet rakennusliikkeet: Vuosittain Topi kalustaa yli 7 000 kotia, ja vuonna 2019 yritys valmisti 220 000 kalusteyksikköä. Topilla onkin hiottu ammattilaisille tarjotut palvelut kattavaksi, jotta prosessit sujuisivat mahdollisimman mutkattomasti ja tehokkaasti.

Aluepäällikkö yhteyshenkilönä

Projektirakentamisen ensimmäinen askel kalustetoimitusten osalta on olla yhteydessä. Topin projektimyynnin aluepäällikköön tai lähettää tarjouspyyntö tehtaalle. Kun tarjous on saatu, kalustetoimitus käydäänläpi aluepäällikön kanssa.

Muutostyöt vaivattomasti

Kohteeseen valitaan vakiokalusteet, mutta toisinaan tuleva asukas haluaa tehdä kotinsa kalustukseen muutoksia. Tässä kohtaa tulee esiin Topin joustavuus. Topi tarjoaa asukkaille mahdollisuuden vaihtaa ovimalleja saman hintaryhmän sisällä ilman lisäveloitusta ja arvokkaampiin ovimalleihin ja tasomateriaaleihin vaihto onnistuu lisäveloituksesta. Asiakkaiden toivomat muutostyöt eivät aiheuta rakennusliikkeelle lisää työtä, sillä Topi-Keittiöt hoitaa kalustekuvien päivitykset ja laskee tarvittaessa uudet tarjoukset.

Kattava palvelupaketti

Kun kohteen rakennus on käynnissä, Topin keittiöammattilainen tekee tarkistusmittaukset. Näin minimoidaan virhetoimitusten vaara ja varmistetaan, että kohteen valmistuminen pysyy kalusteiden osalta aikataulussa. Lopulliset kalustetilaukset on hyvä tehdä kaksi kuukautta ennen toivottua toimitusajankohtaa. Myös kalusteasennus hoituu Topin ammattilaisten kautta.

TOPI PALVELEE AMMATTIRAKENTAJAA
  • rakennusliikkeitä palvelevat projektimyynnin aluepäälliköt, jotka ovat perehtyneet nimenomaan projektimyyntiin.
  • kaikki kiintokalusteet – keittiö, eteiskaapit, kodinhoitohuoneet, vaatehuoneet, makuuhuoneiden vaatekaapit ja kylpyhuoneen allaskaapit – kätevästi samalta toimittajalta.
  • täysi palvelu: suunnittelu, tarkistusmittaukset, sisäänkanto ja asennus.
  • kalusteiden lisäksi Topilta saa oheistuotteet kuten altaat, liukuovet ja kivitasot.
  • rakennusliikkeiden asiakkaita varten on omat yhteyshenkilönsä Jyväskylän, Oulun, Tampereen ja Vantaan Topi-myymälöissä. Muutostöitä toivovat asiakkaat voi ohjata Topin asukasmuutostyöhenkilön luokse, jonka kanssa muutostyöt käydään läpi.


Rakennusalan edelläkävijät