Kiinteistö- ja rakennusalan tuotteita ja palveluja markkinoiville tarjousten oikea ajoitus on ratkaisevan tärkeää. Siihen SMART on oikea työkalu.

RPT Byggfakta Oy on tutkinut ammattirakentamista Suomessa vuodesta 1975 lähtien. Tutkimuksesta on syntynyt useita kiinteistö- ja rakennusalan käyttämiä tietopalveluja.

”Tiedämme kuka rakentaa, mitä rakennetaan, minne ja milloin. Se on tietopalvelujemme ydinarvo edelleen. Tietosisältö on palvelun a ja o, ja se on nyt entistä tärkeämpää, kun tiedolla johtaminen on keskeisintä liiketoiminnan päätöksiä tehtäessä”, RPT Byggfakta Oy:n toimitusjohtaja Sampsa Seppälä sanoo.

RPT Byggfaktan SMART on erityisesti rakentamisalalle suunniteltu ja ammattirakentamisen asiantuntijoille tarkoitettu data-alusta, joka mahdollistaa yritysten oman ”RPT SMARTin taustalla on Suomessa laajasti käytetty FaktaNet Live -palvelu. SMART on siis perusteiltaan tuttu mutta entistä turvallisempi, intuitiivisempi ja nopeampi työkalu”, Seppälä toteaa.

SMART on helposti käyttöön otettava, henkilökohtainen myynnin työkalu, joka toimii kaikilla käyttöliittymillä.

”SMART on aidosti mobiili, sillä käytössämme on progressiivinen verkkosovellustekniikka. Koneoppiminen palvelee yksittäistä käyttäjää räätälöidysti, ja teknologia takaa mahdollisuuden palvelun nopeaan kehitt.miseen jatkossakin, muun muassa tarjousten suunnitellumpaan hallintaan”, Sampsa Seppälä kertoo.Rakennusalan edelläkävijät