Talokaivo Oy:n ratkaisu vesivahinkojen estämiseksi on Isoveli pumppaamoseuranta. Isoveli on älykäs järjestelmä pumppaamoiden ja erottimen valvontaan sekä etähallintaan. Isoveli tarjoaa verkkopohjaisen ja reaaliaikaisen näkymän kiinteistön alla sijaitseviin pumppaamoihin.

Isoveli pumppaamovalvontajärjestelmä sopii kaikkiin kiinteistöihin, missä on pumppaamo. Valvontajärjestelmällä voidaan ennakoida vikatiloja ja välttää vesivahingosta johtuva kallis saneeraus”, aloittaa Jari Reinikainen Talokaivo Oy:stä.

Kiinteistöjen pumppaamot sijaitsevat usein hankalasti havaittavissa paikoissa, ja tästä syystä vioittuneiden pumppaamoiden aiheuttamat vesivahingot pääsevät syntymään kenenkään huomaamatta. Kun mahdolliset tukkeumat ja muut vikatilanteet havaitaan riittävän aikaisin, pysyvät huolto- ja korjauskustannukset kohtuullisina. Isoveli valvoo pumppaamon nestepinnan tasoa, ja lähettää tarvittaessa kunnonvalvontahälytyksen sovituille vastaanottajille.

”Etävalvonta on kustannustehokasta, sen avulla pystymme havaitsemaan ja jopa tekemään tarvittavat korjausliikkeet pumpun toimintaan jo ennen kuin huoltoyhtiöstä on kukaan käynyt paikalla”, Reinikainen korostaa.

Isoveli pumppaamoseuranta on mahdollista jälkiasentaa kaikkien valmistajien pumppaamoihin. Saneerauspalvelun yhteydessä pumppaamo päivitetään nykyaikaiseen valvontajärjestelmään ja samassa yhteydessä suoritetaan pumppaamoiden tarvitsema vuosihuolto.

”Kun pumppaamoon on asennettu moderni etävalvonta, voidaan sen avulla seurata pumppujen tilaa ja arvioida mahdolliset tulevat huoltotarpeet. Isoveli tarjoaa ennen kaikkea mielenrauhaa kiinteistön omistajalle, kun vesivahinko ei pääse syntymään salakavalasti”, hän lopettaa.

Isoveli pumppaamoseurannan näkymä on yhdistettävissä kiinteistön automaatiojärjestelmään, ja se soveltuu sekä suuriin että pieniin kiinteistöihin – taloyhtiöistä kesämökkeihin. Pyydä Talokaivolta tarjous kiinteistösi turvaamisesta!

Jari Reinikainen

Tekninen myyjä
Valvontajärjestelmät, Isoveli
+358 40 625 9779
jari.reinikainen@talokaivo.fi

www.talokaivo.fiRakennusalan edelläkävijät