Nykyisin vesihanat ja suihkut ovat kauniisti muotoiltuja designtuotteita ja sisustuselementtinä tärkeä osa huoneen kalustusta ja stailausta. Mattamusta hana ja suihku ovat jo uusi normaali, FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen toteaa.  

 

Mattamusta hana ja suihku ovat jo uusi normaali, FM Mattsson Mora
Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen toteaa.

Damixa Silhouet -hanoista ja -suihkuista löytyy todella laaja ja herkullinen värikirjo.

Silhouet- sarjan yksinkertaiset linjat on suunnitellut tanskalainen Halskov & Dalsgaard Designin palkitut huippusuunnittelijat Christina Halskov ja Hanne Dalsgaard. Damixa on arvostettu kaikkialla maailmassa sekä huippuluokan muotoilusta että laadusta. Hanat ja suihkut on suunniteltu huomioiden energian säästö ja ympäristön suojelu kuitenkaan käyttömukavuudesta tinkimättä.

Damixa Silhouet -hanat saat nyt herkullisissa väreissä kuten vaikkapa mattamustana, harjattuna kuparina tai messinkinä. Lisäksi sarja täydentyy kosketusvapailla hanoilla.

”Uudet värikkäät hanat ja suihkut kannustavat puhtauteen samalla, kun ne kaunistavat tilaa, nostavat kiinteistön arvoa ja tukevat modernin yrityksen brändiä”, Helminen kiteyttää. Ja ovathan ne cool!

www.damixa.fi

KUN PUHTAUS ON KUNNIA-ASIA

Vesikalusteet ovat kehittyneet huimasti tullen osaksi sisustuskokonaisuutta. FM Mattsson Mora Groupilla palvelulupaukset pitävät ja kosketusvapaat hanat lisäävät suosiotaan niin julkisissa tiloissa kuin kodeissakin. Alalla ainutlaatuiset IOT-ratkaisut ovat konkreettinen osa vastuullista toimintaa.

Jos Ruotsissa katsot kylpyhuoneeseen tai keittiöön, bongaat melko varmasti FM Mattsson Mora Groupin hanat ja suihkut. ”Suomessakin meillä on yhä vankempi jalansija. Useat rakennusliikkeet ovat jo asiakkaitamme ja tukkuliiketoimintamme kasvaa vahvasti. Vahvabrändiset, laadukkaat tuotteemme vastaavat nykykuluttajien tarpeisiin. Lisäksi satsaamme todella voimakkaasti brändimarkkinointiin, asiakaspalveluun ja jälkimarkkinointiin”, kertoo FM Mattsson Mora Group Finland Oy:n toimitusjohtaja Aki Helminen.

Energiankulutuksen optimointia täysin uudella tavalla

Vedenkulutuksessa ja -lämmityksessä pienikin vähennys säästää luontoa ja energiakustannuksia. ”Kehittämämme ainutlaatuinen IOT-pohjainen water management system-ratkaisu kerää reaaliaikaista vedenkulutustietoa pilveen ja lähettää automaattisesti hanojen spesifioidut vikailmoitukset reaaliajassa, mikä on valtava etu varsinkin julkisissa tiloissa parantaen hanojen käyttövarmuutta ja turvallisuutta. Myös hanojen eri asetusten tekeminen etänä yhdellä kertaa kiinteistöön helpottaa koko vesikalustekannan hallintaa”, Helminen kuvailee

Erityisesti nyt korona-aikana kosketusvapaiden hanojen merkitys on ymmärretty. ”Vaikka kosketusvapaa hana olisikin hankittu aikoinaan vedensäästön merkeissä, nyt siitä saatava hyöty vähintään tuplaantuu.”

Käyttämättömien vesipisteiden hygieniahuuhtelu onnistuu myös mobiilisti ajastettuna. ”Näin estetään mahdollinen bakteerikasvusto putkistoissa”, Helminen sanoo.

Ruotsalaisten FM Mattssonin ja Moran sekä tanskalaisen Damixa -tuotemerkkien edustus on palkitsevaa, sillä brändit ovat innovatiivisia, laadukkaita ja muotokieleltään trendikkäitä. Alun perin ruotsalainen perheyritys FM Mattsson Mora Group on 155 vuodessa kasvanut maailmanlaajuiseksi pörssiyhtiöksi yhdellä perusajatuksella:

”Pidämme aina asiakaslupauksemme”, Helminen vahvistaa.

www.moraarmatur.fi

 Rakennusalan edelläkävijät