Lindströmin matka paikallisesta tekstiilivärjäämöstä globaaliksi palveluinnovaatioiden edelläkävijäksi onvaatinut rohkeita harppauksia. Yksi niistä on Lounge, Lindströmin asiakasyhteisö, jossa kehitetään ja innovoidaan yhdessä.

Lounge on Lindströmin asiakkaiden ideariihi, jossa eri aloilta tulevat jäsenet pohtivat yhteisen pöydän ääressä yhteisiä haasteita ja mahdollisuuksia. Keväällä 2020 Lounge nimettiin Marketing Finlandin järjestämässä arvostetussa AdProfit-kilpailussa yhdeksi parhaista B2B-toteutuksista.

”Haluamme hiotun palvelukonseptin ohella tarjota asiakkaillemme yksilöllisiä ratkaisuja ja tunne-elämyksiä. Loungen myötä myös omista ammattilaisistamme kehittyy kyvykkäitä ja empaattisia konsultteja, jotka kykenevät tarjoamaan asiakasyhteisön jäsenille innovatiivisia ja rakentavia ratkaisuja arjen tulevaisuuden haasteisiin”, kertoo Lindström Suomen Vice President Pasi Saarinen.

Loungessa on kysymys myös arvoista. Vastuullisiin periaatteisiin sitoutuminen on Lindströmille tärkeää. Maailma täyttyy tavarasta ja on rakennettava uusia ratkaisuja kestävämmän elämäntavan mahdollistamiseksi.

”Uusien ajattelutapojen omaksuminen ei ole enää lisäarvo, vaan edellytys. Lounge-asiakasyhteisömme ja sen menestys on osoitus siitä, että monet yritykset ovat samojen kysymysten ja haasteiden äärellä. Näihin kysymyksiin vastaukset löydetään yhdessä”, sanoo Saarinen.

LINDSTRÖM OY

Lindström on tekstiilipalveluyritys, jonka tavoitteena on helpottaa asiakkaittensa arkea Euroopassa ja Aasiassa. Lindströmin 4600 omistautuneen työntekijän avulla tarjoamme vastuullisia ja helppokäyttöisiä palveluja varmistaen turvallisen ja hygieenisen ratkaisun parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen varmistamiseksi. Vuonna 2019 Lindström Groupin liikevaihto oli 408 miljoonaa euroa.

www.lindstromgroup.com/fiEdelläkävijät 2020