Antiloopin Head of Asset Management Esa Mattila sekä portfoliojohtaja Laura Kemppinen.

Kiinnostavatko modernit, joustavasti muunneltavat toimitilat Helsingin ydinkeskustan ja meren kupeessa? Hakaniemestä muovautuu uusi Punavuori, mutta paremmin palveluin. Elannon klassikkotavaratalo Siltasaari 10:ssä uudistetaan toimitiloiksi.

Mahtavalla paikalla Hakaniemessä sijaitseva arvokiinteistö Siltasaari 10 remontoidaan toimitiloiksi. Se tarjoaa valmistuttuaan modernien toimistotilojen lisäksi Kalliosta hehkuvaa luovaa miljöötä ja kattavia peruspalveluita niin saman katon alta kuin kävelyetäisyydeltäkin.

Monipuoliset tilat

”Tarjoamme seitsemässä kerroksessa monitoimitilaa, POOL-joustotilaa sekä neuvottelu- ja tapahtumatilaa. Näitä tiiviisti täydentävät lounasravintolat, kahvilat, päivittäistavarakauppa sekä autoparkkihallin lisäksi erityisillä sosiaalitiloilla varustettu pyöräparkki pyörähuoltoineen”, kertoo kiinteistösijoitusyhtiö Antiloopin portfoliojohtaja Laura Kemppinen. Hän näkee, että vuokralaisiksi sopii hyvinkin erilaisilta toimialoilta olevat yritykset kuten luovienalojen yritykset, investointipankit tai asianajotoimistot.

Ilmarisen ja AMF Pensionsforsäkringin omistama Antilooppi kehittää ja vuokraa neljääkymmentä kohdetta pääkaupunkiseudulla.

”Vuokrausmarkkina käy ilahduttavan vilkkaana. Toimimme kumppanina asiakkaillemme kehittäen heidän tarpeidensa ja liiketoimintanäkymiensä pohjalta sekä toimitilakiinteistöjä että niiden palveluympäristöä. Hakaniemessäkin omistamme useita kohteita”, sanoo Antiloopin Head of Asset Management Esa Mattila.

Antilooppi panostaa vahvasti kestävään kehitykseen. Tämä näkyy myös Siltasaari 10:ssä.

”Rakennuksen ympäristöystävällisyyttä seurataan maailman käytetyimmän sertifiointijärjestelmän LEEDin avulla”, Mattila vahvistaa.

Huippusijainti, käyttötarpeen mukaan elävät tilat

Toimitilat ja työympäristö ovat tärkeä tekijä yrityksen menestymisessä.

”Siltasaari 10:n toimistot toteutetaan joustavana monitilaratkaisuna, huomioiden käyttötarpeen mukaan elävät tilat. Työhyvinvointia tuetaan tarjoamalla myös riittävästi yksityisyyttä, valonsäätöä ja hiljaisuutta. Monitoroimme jatkuvasti myös sisäilman laatua”, Kemppinen lisää.

Hän muistuttaa, että toimitilan sijainti on myös kilpailuetu ja erottautumiskeino.

”Siltasaari 10 tulee helpottamaan jo sijainniltaan siellä työskentelevän arkea eli lisäämään työssä viihtymistä”, Kemppinen muistuttaa.Edelläkävijät 2020