Luonkosin leidit Piritta Fors, Jonna Vesterinen ja Miia Leino luottavat luonnollisen yksinkertaiseen ja hellävaraiseen ihonhoitoon. Muoviton Zero waste -ajattelutapa sopii Luonkosin arvoihin.

Luonkosin innovatiiviset ihokakut uudistavat kauneudenhoitorutiinit.

Luonkos tekee Naantalissa käsityönä tulevaisuuden luonnonkosmetiikkaa yhdistämällä ikiaikaista viisautta tieteen uusimpiin tuloksiin. Tuotteiden toimivuus on tunnustettu ja palkintoja satelee. Tuoreimpana tuomariston erikoispalkinto ”The best Nordic natural innovation in skincare” Nordic Natural Beauty Awards -kilpailussa.

”Olemme johdonmukaisesti luoneet luonnonkosmetiikan tuoteperhettä, joka tekee ihonhoidosta helppoa, tehokasta ja ekologista. Minimoimme haitallisten kemikaalien sekä muovipakkausten käytön luomalla monikäyttöisiä tuotteita luonnon parhaista raaka-aineista”, kertovat Luonkosin perustajat Piritta Fors, Miia Leino ja Jonna Vesterinen.

Hullunrohkeilla naisilla on kanttia taistella kylpyhuoneiden muovipurkkikaaosta vastaan. Luonkosin öljypuhdistuskakut uudistavatkin kasvojen ihonhoitorutiinit: yhdellä tuotteella pärjää! Puhdistuskakulla onnistuu puhdistus, meikin poistaminen, ihon tasapainottaminen ja hoitaminen. Kun rinnalle lisää vartalokakun, koko keho kiittää. Samoin peilikaapin muovipurkkivapaat hyllyt.

Luonkosin tuoteperhettä kutsutaan kakuiksi, koska ne ovat ihon herkkuja. Rasiallinen hyvinvointia on ihana joululahja.

Vastikään Luonkos lanseerasi tuoteperheensä jatkoksi suomalaista huippukeksintöä –metsämikrobiuutetta – sisältävät metsäkakut Infinityn ja Vitalityn. Reconnecting Nature™ -mikrobiuute tutkitusti tukee ja vahvistaa elimistön puolustusjärjestelmää. Taustalla on vankkaa tiedettä.

”Huikeaa ja suorastaan elämää suurempaa päästä tukemaan ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia metsäkakuillamme. Kasvot puhdistava Infinity ja vartalolle hierottava Vitality pyrkivät uutteen avulla vahvistamaan kehon mikrobiomia ja vastustuskykyä immuunivälitteisille sairauksille”, toimitusjohtaja Piritta Fors toteaa.

Luonkosin tuotteet ovat luonnollisia, vegaanisia sekä säilöntäaineettomia. Ja käyttäjiensä mukaan valmiita valloittamaan maailman.

Kakut löydät hyvin varustelluista luontaistuotekaupoista sekä apteekeista. Verkkokauppa ja lisätietoa: www.luonkos.fiUncategorized