Päiväkummussa asiakastyön punaisena lankana on Elämänilon toimintafilosofia, joka kertoo siitä, miten työskentelemme ja hoidamme asiakkaitamme. Ajattelemme filosofian talona, jonka vahvat perustukset on tehty ihmisarvosta ja elämänlaadusta palveluun sopivilla työvälineillä.

Hoitokoti Päiväkumpu -konserni on suomalainen perheyritys, joka tuottaa laadukkaita hoito- ja hoivapalveluita pääkaupunkiseudun ikäihmisille ja kehitysvammaisille. Palvelupolkumme lähtee kotoa tuotettavista palveluista ja ulottuu aina ympärivuorokautiseen hoivaan asti.

Kotona asuville asiakkaille Päiväkummun ammattilaiset tarjoavat kotisairaanhoitoa, kodinhoitoa sekä siivouspalveluita. Hoitajat työskentelevät vuoden jokaisena päivänä kahdessa vuorossa ja tarvittaessa myös öisin. Siivouspalvelua on saatavilla arkisin. Kaikki palvelut räätälöidään jokaiselle asiakkaalle henkilökohtaisesti yhdessä asiakkaiden ja läheisten kanssa. Henkilöstön osaamista vahvistetaan laadukkailla koulutuksilla ja esimerkiksi tänä vuonna olemme syventäneet kotihoidon hoitajien osaamista muistisairaiden asiakkaiden hoidossa ja aloittaneet yhteistyön Amia Muistikeskuksen kanssa.

Päiväkummussa asiakastyön punaisena lankana on Elämänilon toimintafilosofia, joka kertoo siitä, miten työskentelemme ja hoidamme asiakkaitamme. Ajattelemme filosofian talona, jonka vahvat perustukset on tehty ihmisarvosta ja elämänlaadusta palveluun sopivilla työvälineillä. Kun sulkee silmät ja kuvittelee itsensä tai hoidettavan asiakkaan talona, voi lähteä tekemään talon kuntokartoitusta. Missä kunnossa ovat perustukset? Näkyykö ikkunoista pimeyttä vaiko valoa? Onko taloon tervetullut astumaan peremmälle?

Elämäniloa tuottavat yksilöllinen hoito, ihmiselle tärkeisiin asioihin paneutuminen ja molemminpuolinen tutustuminen. Toisaalta taas vahva yhteisöllisyys ja me-henki syntyy siitä, että tunnemme kaikki toisemme sekä asiakkaiden perheet ja läheiset. Seuraamme ja pidämme huolta asiakkaidemme elämänilon hetkien toteutumisesta.

Kartoitamme asiakastyytyväisyyttä vuosittain ja henkilöstötyytyväisyyttä useamman kerran vuodessa. Kyselymme osoittavat, että Päiväkummussa viihtyvät sekä asiakkaat että työntekijät. Haluamme kuulla kaikkia asiakkaitamme ja työntekijöitämme, ja kehittää toimintaamme yhdessä entistä paremmaksi.

ELÄMÄNILOA RAKENTAMASSA

Kotihoito ja Kotisiivous Päiväkumpu
puh. 045 636 1252 / Tuula Halme
Toimimme pääkaupunkiseudulla


Hoitokoti Päiväkumpu
puh. 050 400 1236 / Katriina Bredberg
Hoitokotimme sijaitsevat HelsingissäUncategorized