Esthetic Clinic Sari Säily on medikaalitason kauneudenhoidon yritys, jota luotsaa todella pitkän linjan ammattilainen. Sari Säily on aina erottunut alallaan tinkimättömällä asenteellaan ja tieteellisellä lähestymisellään kauneudenhoitoon.

Sari Säily päätyi kauneudenhoidon pariin melkeinpä sattumalta 35 vuotta sitten. Suunnitelmiin kuuluivat lääketieteen opinnot, mutta Chanelin myyntijohtaja sai houkuteltua Säilyn töihin ja vaihtamaan urasuuntaa. Vuonna 1991 Säily valmistui kosmetologiksi ja aloitti samana vuonna myös yrittäjänä.

”Minulla on aina ollut kova tiedonjano ja faktojen hakemisen tarve. Olen opiskellut patofysiologiaa, eli solu- ja kudosoppia ja tutkin aina syvemmin esimerkiksi käytettävien tuotteiden vaikuttavuuden.”

Tieteellinen lähestyminen näkyy Esthetic Clinicin hoidoissa. Säilyn mukaan ei hoideta pelkästään seurauksia vaan myös syitä.

”Kosmeettiset hoidot voivat olla ihania, mutta eivät hoida itse ongelmaa. Kun hoidetaan syytä, saatavat tuloksetkin ovat hyviä.”

Tyypillisesti asiakkaat hakevat apua ikääntyvän ihon ongelmiin, arpiin ja tiettyihin ihosairauksiin. Säilyn mukaan nykyhoidoilla voidaan korvata jopa kirurgisia toimenpiteitä. Hän on myös hyvin tarkka käytettyjen hoitomenetelmien turvallisuudesta.

”Käytettävät hoitolaitteet ovat turvallisia ja tehokkaita. Tämän päivän hittihoito on HIFU. Sillä saadaan aikaan huomattavia otsan, kasvojen, leuan ja kaulan alueen kohotuksia. Yhdistän hifuun myös muita tehokkaita laitteita ja aineita. Tuloksia näkee jo heti hoidon jälkeen ja tulokset paranevat kuukausi kuukaudelta, hän toteaa.

Tuloksia jo yhdellä hoidolla. HIFU-hoidolla saa huomattavia tuloksia ilman kirurgiaa.

Pitkän yrittäjyyden takan asiakkaiden kuunteleminen

Menestyksensä salaisuutena Säily näkee yksilöllisen kohtaamisen ja ongelmanratkaisun.

”Valmista sabluunaa hoitoihin ei ole. Vaikka minulla on pitkäaikaisia asiakkaita, heidänkin kanssaan tilanne arvioidaan jokaisella hoitokerralla erikseen. Asiakas ei välttämättä edes itse huomaa sitä, mitä minä näen.”

Asiakkaat arvostavatkin Säilyn tarkkasilmäistä otetta ja moni pitkäaikainen asiakas onkin vannottanut hänelle, että lopettaminen tai muualle muuttaminen ei tule kysymykseen.

Pitkäjänteinen asenne yrittäjyyteen saa ensi tammikuussa palkinnon, kun Säilylle luovutetaan Suomen Yrittäjien Timanttiristi tunnustukseksi kolmenkymmenen vuoden yrittäjyydestä. Palkinnon luovuttaa Helsingin Yrittäjien kunniapuheenjohtaja ja Säilyn ystävä Pertti Rantala .

“Läheisten ja ystävien tuki on ollut todella arvokasta näiden vuosien aikana”, Säily lopettaa.

 

Soita ja varaa aika konsultaatioon

Puh. 041 453 4319 tai laita sähköpostia Sarille

info@sarisaily.fi

Mannerheimintie 88, 00260 HelsinkiSuomea rakentamassa Tekoja Suomesta