Kotimainen VitalSignum Oy on kehittänyt etäkäyttöön sopivan helppokäyttöisen ja luotettavan EKG-mittarin, jonka avulla on mahdollista päästä kiinni näihin sydänongelmiin.

Beat2Phone ECG-mittarin, puhelinsovelluksen ja pilvianalytiikan avulla voidaan tunnistaa sydänongelmia.

Noin kymmenen prosenttia väestöstä kärsii sydänoireista*, kuten sydämentykytyksestä, rytmihäiriöistä, sydämenahdistuksesta ja epämiellyttävistä tuntemuksista rinnassa.

Rytmihäiriöt jäävät kuitenkin usein havaitsematta terveystutkimuksissa, koska oireita ilmenee vain ajoittain.

Beat2Phone EKG-mittari on CE-merkitty luokan IIa lääkinnällinen laite (CE0598)

Beat2Phone ECG-mittarilla jokainen pystyy itse tallentamaan helposti, nopeasti ja luotettavasti oman sydänkäyränsä. Tuloksena on sydänfilmi, josta voidaan havaita rytmihäiriöt ja selvittää oireiden syitä. Beat2Phone ECG-mittaria voi pitää yllä ympäri vuorokauden, ja se on suunniteltu sekä yksityishenkilöiden että terveydenhuollon ammattilaisten käyttöön.

Pilvianalytiikka tunnistaa sydänongelmat

Beat2Phone ECG on luotettava ja helppokäyttöinen EKG-mittari,mobiilisovellus ja selainkäyttöliittymä kytkettynä pilvianalytiikkaan. Sen avulla voidaan nopeasti ja kustannustehokkaasti tunnistaa sydänongelmia ja havaita eteisvärinä missä vain ja milloin vain. Beat2Phone ECG on kehitetty kokonaan Suomessa johtavien lääkäreiden ja terveysteknologian asiantuntijoiden kanssa.

Lisätietoa Beat2Phone ECG:stä löydät osoitteesta www.vitalsignum.com

*https://www.who.int/ageing/publications/global_health.pdfSuomea rakentamassa Tekoja Suomesta