StalaTex-materiaali sopii moneen käyttökohteeseen. Kuvassa StalaTexiä on käytetty keittiötasossa, tiskipöydässä, välitilalevyssä sekä kalusteiden peitelevyinä, kuosina ”Savi”.

Olisiko jo aika keksiä jotain uutta ruostumattomaan teräkseen, tuohon teollisuuden perinteikkääseen materiaaliin? Lahtelaisen Stalan innovaation tuloksena syntyi StalaTex™, joka johdatti ruostumattoman teräksen uuteen aikaan.

Stalan uusi, uniikki materiaali, StalaTex™, vie ruostumattoman teräksen aivan uudelle aikakaudelle. StalaTexissä yhdistyvät ruostumattoman teräksen lyömättömät ominaisuudet sekä kauniit, sisustukselliset tekstuurit. Kun teknologia ja design kohtaavat, näyttäytyy suomalainen osaaminen parhaimmillaan.

StalaTex™ -teknologia on ensimmäiseksi tuotteistettu keittiön ja kodinhoitohuoneiden tasoihin, tiskipöytiin sekä välitila- ja peitelevyihin, mutta menestyksen loppua ei näy. StalaTex™ on kehitetty parantamaan teräksen naarmu- ja sormenjälkiherkkyyttä, sekä tekemään teräksen kylmästä ja teollisesta olomuodosta lämpimämpää ja helpommin lähestyttävää. Hygieenisenä, kestävänä ja kierrätettävä materiaalina ruostumaton teräs on ylivoimainen, mutta StalaTexin ansiosta se kestää nyt myös katseita. Tämä mahdollistaa materiaalin monipuolisemman käytön erilaisissa sisustus- ja rakennuskohteissa.

Innovatiivinen teknologia kasvun ja menestyksen pohjana

Stala on ensimmäisenä maailmassa innovoinut modernia ja ympäristöystävällistä laserteknologiaa sisältävän tuotantolinjan, jolla saadaan teollisesti kuvioitua suuria ruostumattomia teräspintoja. Luonnostaan hygieenisen ja kestävän ruostumattoman teräksen ekologisuutta parantaa sen kierrätettävyys. StalaTexin ansiosta pinnat ikääntyvät entistä kauniimmin ja kestävät aikaa paremmin. ”Stalan tavoitteena on olla kiinnostava, kasvava ja kannattava. StalaTex kehitettiin sidosryhmiemme tarpeisiin, ja olen erittäin tyytyväinen markkinoiden vastaanottoon, vaikka olemmekin vasta matkamme alussa”, kertoo Pasi Kallio, toimitusjohtaja. ”Olen myös äärimmäisen ylpeä koko Stalan tiimistä, joka mahdollistaa yrityksemme kehittymisen. Sitoutunut ja osaava henkilöstö on toimintamme tärkein yksittäinen tekijä”, Kallio jatkaa.

”Stalan tavoitteena on olla kiinnostava, kasvava ja kannattava. StalaTex kehitettiin sidosryhmiemme tarpeisiin.”

Vastuullisuusmatkalla Lähes 50-vuotias Stala Oy työllistää Lahdessa suoraan lähes 50 henkilöä sekä välillisesti paljon enemmän. Vastuullinen yritystoiminta tarkoittaa Stalalle kannattavaa kasvua kestävään tulevaisuuteen – niin ekologisesti, sosiaalisesti kuin liiketaloudellisestikin.

 

Stala on lahtelainen yritys, jolla on juuret syvällä suomalaisen työn, toimivan designin ja laadun arvostamisessa. Stalan tarina alkoi vuonna 1972 arjen yksinkertaisesta tarpeesta – tiskipöydästä – ja on vuosien varrella kasvanut liiketoiminnaksi, jota ohjaa ajatus huippudesignin toteutumisessa kaikessa tekemisessä. Stalalle design ei nimittäin ole vain tuotteen muotoilua vaan sitä, että koko tuotteen elinkaaresta pyritään tekemään mahdollisimman toimiva, tehokas ja laadukas. www.stala.fiSuomea rakentamassa Tekoja Suomesta