Mökkeily on viime aikoina ollut esillä enemmän kuin koskaan. Tämän vuoden aikana on voitu lukea mökkeilyn suosion huimasta kasvusta. Ulkomaille suuntautuvan matkailun vähenemisen myötä oman mökkiunelman toteuttaminen on tullut monelle nyt ajankohtaiseksi. UPM Bonvestan rantatonteille toteutat helposti oman arjen pakopaikan.

Pakopaikka arjen kiireestä

Mökeistä on tullut tukikohta, jonne halutaan palata vuodesta toiseen. Mökki saattaa olla monelle jopa vakituista asuntoa tärkeämpi, sillä kun vakituinen asunto vaihtuu usein elämäntilanteen mukaan, voi mökki olla koko elämän ajan pysyvä ja muuttumaton pesä. Jos mielessä siintää unelma mökistä tai jopa omakotitalosta järven rannalla, voi ratkaisu löytyä UPM Bonvestan rantatonttien tarjonnasta.

— Meillä on tällä hetkellä myynnissä laaja valikoima rantatontteja, joiden joukosta löytyy vaihtoehtoja niin mökkeilyyn kuin ympärivuotiseen asumiseenkin. Rantatonttien pinta-ala vaihtelee noin puolesta hehtaarista jopa yli hehtaariin. Rakennusoikeuttakin siis riittää, joten siitä ei unelman toteuttaminen jää kiinni, tuotepäällikkö Lauri Huttunen kertoo. Tonttitarjontaa löytyy Keski- ja Itä-Suomesta, Kanta-Hämeestä, Savosta, Pohjois- Karjalasta ja Pohjois-Pohjanmaalta.

— Parhaimmillaan muutaman tunnin ajomatkan päässä Ruuhka-Suomesta löytyy rantatontteja Päijänteen, Saimaan, Pielisen ja Keiteleen rannoilta sekä niemen nokista. Uusia tonttikohteita ympäri Suomen julkaistaan lisää myyntiin joka kesä.

Kuokka maahan ja rakentamaan!

Rakentamisen aloittaminen on tehty mahdollisimman helpoksi. UPM Bonvesta rantatontit ovat vahvistetussa ranta- asemakaavassa tai yleiskaavassa olevia rakennuspaikkoja, joten rakentamaan pääsee varmasti. Tonteille on tie perille ja osalla kohteista on myös sähköliittymä ja kunnallistekniikka valmiina.

UPM Bonvestan uudistuneet verkkosivut

UPM Bonvestan verkkosivut uudistuivat kesällä 2019. Sivustolla on panostettu erityisesti tonttien laajoihin hakuominaisuuksiin. Nyt unelmiesi tontin löytäminen on helpompaa kuin koskaan! Huttusen mukaan yhä useampi on kiinnostunut tonteista, joiden läheisyydessä on hyvät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet.

— Sivuston uusilla hakuominaisuuksilla on helppoa löytää asiakkaalle tärkeät tontin ominaisuudet kuten esimerkiksi rannan laatu, vesistö ja kohteen maasto. Lisäksi tontteja on mahdollista hakea harrastusmahdollisuuksien ja palveluiden perusteella. Sopimusmyyjämme esittelevät mielellään kunkin omiin mieltymyksiin sopivia tontteja, jolloin säästää omaa aikaa ja vaivaa, Huttunen muistuttaa.

www.upmbonvesta.fiSuomea rakentamassa Tekoja Suomesta