Laihdutusvalmentaja iloitsee onnistumisista ja tsemppaa haasteissa. Etävalmennuksen myötä laihduttajan kohtaaminen on vieläkin helpompaa.

Maaliskuussa maailma muuttui. Miten toteuttaa laihdutusvalmennusta, jos vuorovaikutukseen perustuva tapaaminen ei olekaan mahdollista? Toimitusjohtaja Annika Rak muutti asennettaan ja teki rohkeita päätöksiä. Nykyään Cambridge laihdutusvalmennusta tehdään joustavasti niin lähellä kuin etänäkin.

Cambridge Ohjelma lupaa tuloksia laihduttajalle ja yrittäjälle. Konseptin kolme osaa: tuote, ohjelmat ja valmennus varmistavat onnistumisen. Valmentajien avaimet käteen -koulutuksessa saama into sekä tiedot ja taidot ohjaavat laihduttajaa matkalla kohti päämäärää. Inspiroiva, tsemppaava ja välillä vaativakin Valmentaja osaa suunnitella jokaiselle laihduttajalle sopivan ohjelman ja tuloksia syntyy.

Nopeat ja rohkeat päätökset veivät eteenpäin haastavassa tilanteessa

Cambridge Ohjelmaan on aina kuulunut oikea tapaaminen. Keväällä Suomeen saapunut poikkeustilanne kuitenkin pakotti monet yritykset uusien ratkaisujen äärelle, niin myös Cambridgen. Miten voimme palvella laihduttajiamme, jos he eivät voi tulla tapaamiseen. Entä yrittäjä, mitä Cambridge Ohjelma voi tehdä niin, ettei Valmentajan tarvitse laittaa lappua luukuulle vaan isolle osalle Valmentajista ainoana tulonlähteenä oleva laihdutusvalmennus voisi tilanteesta huolimatta jatkua.

Ensimmäinen askel oli muuttaa omaa asennetta ja tehdä nopeita päätöksiä. Rohkeat päätökset veivät eteenpäin ja jo viikko poikkeustilanteen alusta Cambridgella koulutettiin ensimmäisiä etävalmentajia. Matka kohti uutta Cambridgea oli alkanut. Laihduttajan valmennuksen lisäksi Valmentajan toimeentulo oli taattava. Cambridge tiimi loi parissa viikossa nettikaupan, josta laihduttajan ostaessa, tuoteprovisio ohjataan Valmentajalle. Valmentajan tulo pysyy samana, vaikka laihduttajan ostos tapahtuu Valmentajan hyllyn sijaan nettikaupasta. Tämä pelasti monen Valmentajan kevään. Valmentaja pystyi toimimaan uudella, joustavalla tavalla ja laihduttajat pystyivät jatkamaan tai aloittamaan ohjelman. Kenenkään ei tarvinnut lopettaa.

Intohimo auttamiseen jatkuu – välineitä on nyt lisää

Annika Rak johtaa Cambridgea intohimoisella, inspiroivalla ja haasteita pelkäämättömällä otteella. Keväällä kohtaamamme uusi maailma ja sen haasteet, on Cambridgella käännetty vahvuudeksi. Täydellisestä shokkitilanteesta on kulunut nyt puoli vuotta ja Cambridgella eletään täysillä uutta normaalia ja iloitaan onnistumisesta.

Poikkeustilanne toi valikoimaan enemmän joustoa ja mahdollisuuksia. Valmennus, ohjelmat ja tuote pysyvät, mutta toteuttaminen on entistäkin helpompaa niin laihduttajalle kuin Valmentajallekin. “Lähivalmennuksesta emme ikinä luovu, mutta etävalmennus tekee ohjelmastamme vieläkin vahvemman” toteaa Rak tyytyväisenä.Tulevaisuuden Tekijät