Sauvasekotin on kätevä keittiöväline, joka löytyy monesta kodista. Suurin osa markkinoilla olevista sauvasekoittimista valmistetaan mahdollisimman halvalla sarjatuotantona ja tosiasia on, että näiden laitteiden laatu, käyttöikä ja teho jättävät usein toivomisen varaa.

MIHIN ASIOIHIN KANNATTAA KIINNITTÄÄ HUOMIOTA KUN HANKIT KEITTIÖVÄLINEITÄ?

Moni kuluttaja arvostaa tänä päivänä kestäviä ja korjattavia laitteita ja haluaakin ostaa kotiinsa laatua. Kannattaakin jo laitetta hankkiessa ottaa selvää onko laitetta mahdollista korjata ja onko siihen saatavilla varaosia ja lisätarvikkeita.

LAADUKAS, TEHOKAS JA VALMISTETTU KÄSIN SVEITSISSÄ

Sauvasekottimen keksijä Bamix on ergonominen, uniikki ja inspiroinut ruokaa laittavia ihmisiä kaikkialla maailmassa jo vuodesta 1954. Bamixin ainutlaatuinen AC-moottori on kestävä ja pitkäikäinen. Siksi annammekin Bamix- sauvasekoittimien moottoreille elinikäisen takuun. Bamixin AC-moottorin vääntö on omaa luokkaansa. Moottorin teho ja vääntö eivät lopu kesken, sekoititpa melkein mitä tahansa ruokaa. Bamix on ekologinen ja kestävä valinta. Laite, joka on aina myös korjattavissa.

MIHIN KAIKKEEN BAMIXIA VOI KÄYTTÄÄ?

Bamix on maailman pienin yleiskone, jolla teet smoothiet, soseet, perunamuusin, sosekeitot, majoneesin ja kermavaahdot. Kun hankit muutaman lisävarusteen, laajenee käyttö entisestään ja pystyt myös jauhamaan pähkinät, raastamaan ja viipaloimaan vihannekset ja valmistamaan jopa pienen taikinan!

Bamix jälleenmyyjät löydät maahantuojan sivuilta: IDELUX.FI

Valtuutettu huolto- ja varaosaliike on Aide Europe Oy Helsingissä (WWW.AIDE.FI)Syksyn parhaat