Nykyaikaisen tehokas ilmalämpöpumppu vähentää merkittävästi lämmityskustannuksia ja lisää monin tavoin kodin asumismukavuutta. Uudet edistykselliset ilmalämpöpumput on kehitetty pohjoismaisiin olosuhteisiin.

Ilmalämpöpumpun hankinta tehdään aina asumis- ja lämmitysmuodon pohjalta. Parhaiten ilmalämpöpumppu sopii sähkö-, öljy- tai puulämmitteisen omakotitalon, rivitaloasunnon tai vapaa-ajan asunnon lämmitykseen. Kerrostalokohteissa ilmalämpöpumppua tarvitaan ensisijaisesti asunnon viilentämiseen.

Ilmalämpöpumpun sijoittaminen asuntoon vaikuttaa merkittävästi ilmalämpöpumpun tehokkuuteen. Sisäyksikön paikkaa valittaessa tulee kiinnittää huomiota huoneiston ilmankiertoon. Kahden tai useamman kerroksen omakoti- tai rivitaloasunnoissa toimivin ja tehokkain tapa on asentaa jokaiseen kerrokseen oma ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumpun asennus on luvanvaraista ammattityötä.

Nykyaikaisissa ilmalämpöpumpuissa on lukuisia toimintoja ja ominaisuuksia, jotka sekä helpottavat laitteen käyttöä että lisäävät asumisen mukavuutta. Kotona oltaessa ilmalämpöpumpun toimintoja ohjataan kaukosäätimellä, mutta moni haluaa sen rinnalle myös etäohjausmahdollisuuden. Tulisijalla varustettuun kohteeseen kannattaa valita takkatoiminnolla varustettu ilmalämpöpumppu, joka jakaa tulisijan tuottaman lämmön tasaisesti eri puolille kotia.

EDULLISTA LÄMPÖÄ LUOTETTAVASTI MYÖS PAUKKUPAKKASILLA

Toshiba Polar -ilmalämpöpumppu on pohjoismaisiin olosuhteisiin suunniteltu tehokas ja energiaa säästävä ilmalämpöpumppu. Pumpun lämmitysteho on -25 asteessa peräti 2,6 kW. Energiatehokkuusluokka lämmityksessä on paras mahdollinen A+++, joten tämä näkyy suorana säästönä asunnon lämmityskuluissa. Laitteen innovatiivinen invertteriteknologia takaa optimaalisen toiminnan ulkolämpötilan vaihteluista huolimatta. Edistyksellisen suorituskyvyn lisäksi siinä on runsaasti ainutlaatuisia ominaisuuksia ja toimintoja, kuten takkatoiminto sekä hyvät yöunet mahdollistava unitoiminto.

ENERGIATEHOKAS VALINTA YMPÄRIVUOTISEEN KÄYTTÖÖN

Pohjoismaisiin olosuhteisiin soveltuva Toshiba Aurora -ilmalämpöpumppu tuottaa edullista lämpöä aina -20 asteen pakkasiin asti. Erinomaisen lämmitystehon lisäksi se on suunniteltu tuomaan asuntoon myös kaivattua viilennystä kesän kuumimpina päivinä. Pumpussa on pienten käyttökustannusten takeena erinomainen energialuokka: lämmityksessä ja viilennyksessä A++.

Taattua lämmitystehoa
3,8 kW/-15°C

Lämmityksessä parasta energiatehokkuusluokkaa
A+++

Lämpöpumppujen asennusten työllistävä vaikutus vuodessa jopa 1 000 000 työtuntia Suomessa.

Muista kotitalousvähennys, jopa 2 250€/hlö/v asennustöiden hinnasta.

Teetkö remonttia, joka parantaa asuntosi energiatehokkuutta? Muista energiatuki.Uncategorized