Koti on tullut meistä jokaiselle viime kuukausina todella tutuksi. Kylmien talvikelien keskellä ja joulun lähestyessä koti voi kaivata nyt pientä piristystä. Luonnonkosmetiikkaa ja laadukkaita kodin tuotteita tarjoava Saaren Taika tuo lisähohtoa omaan arkeen tai iloisia yllätyksiä joulupaketteihin.

Luonnonkosmetiikastaan tunnetun Saaren Taian valikoima on lisääntynyt kodin tuotteilla. Jo kesällä yrityksessä alkoi todellinen hamam-pyyhebuumi, joka ei näytä loppumisen merkkejä vieläkään.

– Moni tilaa hamam-pyyhkeen nyt kotiin kylpypyyhkeeksi tai torkkupeitoksi. Siitä saa myös hyvän lahjan esimerkiksi settinä palasaippuan kanssa, kertoo yrityksen perustaja ja tuotekehittäjä Johanna Amnelin.

Kodissa vietettyjä hygge-hetkiä siivittävät tuoksukynttilät ja huonetuoksut. Sarjan soijavaha-tuoksukynttilät palavat täysin myrkyttömästi. Laajasta tuoksuvalikoimasta jokainen löytää oman suosikkinsa. Saaren Taika huonetuoksut ovat vastuullinen valinta, niiden käsinvalmistetut tuoksutikut ovat ekoystävällistä materiaalia ja itse tuoksut alkoholittomia.

LAATUA KYLPYHUONEESEEN JA KEITTIÖÖN

Syksyn hittituotteiksi Amnelin mainitsee Tyrni Luksus Spa Saippuan sekä Veera Suolasaippuan. Tyrni Luksus Spa Saippua on erityisen tehokas vaikeiden iho-ongelmien, kuten ihon punaisuuden ja POD-ihottuman hoidossa. Veera Suolasaippua sen sijaan auttaa kuivan ihon, jopa psoriasiksen hoidossa.

– Nämä kaksi saippuaa ovat jopa ohittaneet suosiossa hittituotteemme Teepuusaippuan. Olemme saaneet paljon palautetta, siitä miten näistä on ollut apua iho-ongelmiin, Amnelin mainitsee.

Lisää kultareunusta kotiin on luvassa, kun Saaren Taika -tuotesarja täydentyy pian laadukkaalla maustetulla ja maustamattomalla sormisuolalla sekä korkealaatuisella oliiviöljyllä. Saaren Taian tuotteet valloittavat siis pian myös keittiössä!

– Moni varmasti kokee, että jatkuva kotona oleminen alkaa olla tylsää. Siksi keräsimme inspiraatio-sivullemme nyt blogimuodossa erilaisia kotoiluun sopivia ideoita, Amnelin vinkkaa.

Blogista saa neuvoja esimerkiksi kotispan luomiseen ja kynttilöillä sisustamiseen. Samalla jutuista voi bongata hyviä ideoita läheisten joululahjoiksi.

saarentaika.com/inpiraatio

P.S. KOODILLA IHANA SYKSY SAAT -15 % ALEN KOKO TUOTEVALIKOIMASTA JOULUKUUN LOPPUUN ASTI

shop.saarentaika.comSyksyn parhaat