Keittiö yhdistyy monissa asunnoissa olohuoneeseen muodostaen tilan, jossa vietetään suurin osa ajasta. Nykyaikaisen keittiön onkin täytettävä yhä useampia tarpeita, niin toiminnallisuudeltaan kuin sisustukseltaankin.

Innovatiivisia uutuusratkaisuja moderniin keittiöön

BORA X Pure

Keittotasoon integroidut, alaspäin imevät liesituulettimet ovat yhä halutumpia sekä sisustuksellisista että toiminnallisista syistä. Niiden tarjoama avoin näkymä ja raikas sisäilma houkuttelevat monia. Parhaissa laitteissa on lisäksi monia käyttöä helpottavia innovaatioita. BORA on näiden tasotuulettimien pioneeri ja erottuu laajalla mallistollaan.

BORA-malliston uusimmat laitteet BORA X Pure, BORA Pure, BORA Classic 2.0 All Black ja BORA Professional 2.0 All Black sopivat mainiosti moderniin keittiöön. Niitä yhdistää minimalistisen pelkistetty muotoilu ja huippuluokan käytettävyys. Hiljainen äänitaso, intuitiivinen ohjaus, höyrynpoiston automaattinen ohjaus ja erittäin helppo puhdistettavuus tekevät niiden käyttämisestä miellyttävää ja vaivatonta. Tehokas tuuletin poistaa kaikki ruoankäryt ja laadukkaat suodattimet hävittävät myös hajut, joten keittiön sisäilma todellakin pysyy raikkaana.

Yksilöitävyys on tätä päivää

Modulaaristen BORA Professional 2.0 ja BORA Classic 2.0 ratkaisujen avulla voit rakentaa juuri omiin tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden yhdessä tehokkaan imuyksikön kanssa. Saatavana on laaja valikoima erilaisia keittotasoja – esimerkiksi rajaton induktio, Teppanyaki teräsgrillitaso ja kaasu – ja myös useamman keittotason sisältävät sekä pienet yhden keittoalueen yhdistelmät ovat mahdollisia.

Uuden BORA X Puren intuitiivisen sControlohjauspaneelin LEDvalaistus on seesteisen sinivalkoinen ja laitteen ilmanohjain tyylikkään moderni. BORA Puren ilmanohjain taas on mahdollista yksilöidä kodin värimaailmaan sopivaksi. Värivalikoimaan kuuluvat mustan lisäksi jadenvihreä, greige, sininen, punainen ja oranssi.

Unelmien keittiö vastaa asukkaiden yksilöllisiä tarpeita sekä toiminnallisuudeltaan että ulkonäöltään. Lukuisia designpalkintoja voittaneet BORAlaitteet tarjoavat suunnittelun vapauden ja ylivoimaista käytettävyyttä moderniin keittiöön sopivalla minimalistisella designilla.

BORA Pure

TIEDUSTELUT SAVO DESIGN & TECHNIC OYSyksyn parhaat