Tiesitkö, että immuunipuolustuksen keskus on suolistossa. Kun se on kunnossa, flunssat ja vatsapöpöt eivät iske niin herkästi.

Tiedämme jatkuvasti enemmän suoliston merkityksestä terveyteemme. Meillä jokaisella on yksilöllinen suolistomikrobisto, jonka kehitykseen ovat vaikuttaneet muun muassa perimä, elintavat, ruokavalio ja käytetyt lääkkeet.

Suoliston mikrobikanta koostuu miljardeista bakteereista ja se on suurin vastustuskyvystä huolehtiva elin. Tasapainossa oleva suolistomikrobisto puolustaa elimistöä haitallisilta bakteereilta. Tärkeintä on huolehtia terveellisistä elämäntavoista muun muassa syömällä monipuolista ja ravintorikasta ruokaa, joka sisältää paljon kuitua. Tasapainossa olevasta suolistosta kiittää myös vatsa.

Jos mikrobikanta joutuu kuitenkin koetukselle esimerkiksi infektiokierteen ja antibioottikuurin vuoksi, kannattaa suoliston bakteeritasapainoa hoitaa riittävän vahvalla maitohappobakteerivalmisteella. Maitohappobakteerit saattavat vahvistaa suoliston normaalia bakteerikantaa ja voivat auttaa siten vahvistamaan ihmisen vastustuskykyä.

Vivomixx maitohappobakteerivalmisteessa on 450 miljardia bakteeria ja bifidobakteeria kahdeksasta erilaisesta kannasta. Vivomixx sopii koko perheelle, aina vauvasta mummiin ja vaariin.

 

Lisätietoa www.vivomixx.fi tai ota yhteyttä info@medans.fi

Myynnissä myös hyvin varustetuissa apteekeissa sekä luontaistuotekaupoissa.Terveys & Hyvinvointi