Laadukkailla tuotteilla kodin pinnat puhdistuvat joulukuntoon nopeasti, tehokkaasti ja vaivatta.

Monipuolinen Heti-siivoussarja on suomalainen vaihtoehto tehokkaaseen siivoukseen. Raikkaat tuoksut ja kierrätetyt pakkaukset saavat asiakkailta kiitosta.

Siivoaminen kuuluu monen suomalaisen jouluvalmisteluihin. Siitä ei kuitenkaan kannata ottaa stressiä kiireisellä juhlakaudella, sillä kodin saa puettua jouluun totuttua helpomminkin. Keskittymällä siivotessasi oikeisiin paikkoihin saatat yllättyä, miten pienillä asioilla joulu on valmis. Jos listan ykkösenä ei komeile keittiön kaappien siivous, älä ota siitä stressiä. Puhdistamalla näkyvät pinnat tehokkailla tuotteilla saat kodin kiiltelemään puhtauttaan ja pääset viettämään joulua viihtyisässä ympäristössä.

HYVÄSTI KEITTIÖN RASVATAHROILLE

Käyttövalmis suihke on siivoojan paras ystävä, sen ansiosta rasvatahrojen puhdistukseen ei tarvitse käyttää aikaa tai käsivoimia. Lika irtoaa näppärästi mintulta tuoksuvan Heti-siivoussuihkeen avulla.

KYLPYHUONE KIILTÄMÄÄN

Kylppärin pesuun ei tarvita ärhäköitä kemikaaleja: Heti kylpyhuonesuihkeella kiillotat sekä puhdistat pinnat käden käänteessä.

MUISTA MYÖS PYYKKIHUOLTO!

Kruunaa joulusiivous sujahtamalla illalla puhtaisiin lakanoihin. Pyykkietikoiden tuoksut saavat erityistä kiitosta. Näiden jälkeen on turha palata normaaliin huuhteluaineeseen. Raikas, mutta ei voimakas tuoksu pyykeissä on ehdoton plussa! Muista kuitenkin puhdistaa pyykki- ja astianpesukoneesi ekologisesti ennen sitä uudella Heti Pesukoneenpuhdistajalla. Se auttaa säilyttämään sekä astianpesu- että pyykinpesukoneen pesutehon ja pidentämään niiden käyttöikää. Puhdistusaine poistaa rasvaa ja kalkkisaostumia tehokkaasti raikastaen samalla koneet. Tuote on tuoksuton ja helppokäyttöinen. Kaikki pullot kierrätetystä muovista. Etikan teho ja tuoksut ihastuttavat ja mietityttävät. Etikka on tunnettu siivoustehostaan, mutta monia saattaa mietityttää etikan haju tuotteissa. Heti sarjan tuotteet ovat kuitenkin kruunattu ihanilla raikkailla tuoksuilla jotka antavat kodille ihanan raikkaan ja puhtaan olon siivouksen jälkeen.

 

 Tekoja Suomesta