Beirutissa apua jaetaan kadulla ja kodeissa.

Voiko humanitaarisiin järjestöihin luottaa? Mihin rahat todellisuudessa menevät? Katsokaamme asiaa yksittäisen ihmisen silmin.

Koulussa tytöt ovat turvassa.

Intiassa Kolkatan slummissa asuvan 6-vuotiaan Kabitan vanhemmat päästivät lapsensa työnteon sijasta kouluun, koska hän saa siellä lounaan. Tyttö pestiin, hän pukeutui omaan koulupukuun ja sai ensimmäistä kertaa kengät jalkaansa. Kabita katseli itseään ja sanoi…nyt minä olen ihan oikea lapsi.

Koulutus ja ruoka yhdessä on köyhälle lapselle ainoa mahdollisuus parempaan elämään. Olemme järjestönä iloisia hyvästä yhteistyöverkostosta koulujen kanssa. Kustannamme kouluruokailuja, mitkä takaavat lapsille terveen kehityksen, luo pohjaa itsetunnolle ja auttaa keskittymään koulussa. Kotisivuiltamme löytyy lisätietoa projekteistamme.

Apua katastrofikohteisiin

Ruokkikaa Nälkäiset on kansalaisjärjestö, joka rahoittaa kouluruokailua kehitysmaissa ja auttaa hädänalaisia myös konflikti -ja katastrofialueilla. Ostamme ruoan paikan päältä. Näin apu menee perille nopeasti ilman välikäsiä ja vähäisin kustannuksin. Tällä tavoin olemme tukemassa myös paikallisia yrityksiä.

Tällä hetkellä jaamme hätäapua Libanonissa. Siellä eletään nyt tilanteessa, jossa vanhemmat joutuvat valitsemaan, kuka lapsista saa tänään ruokaa ja kuka jää ilman. Varoillamme hankitaan ruokatarvikkeita, vaippoja ja vettä.

Faktatietoa Ruokkikaa Nälkäiset ry:stä

  • • Toimintaa vuodesta 1989
  • • Avustusta viety yli 50 maahan
  • • Vuosittain reilut 10 projektia
  • • Liikevaihto noin 500 0000 eur
  • • Yksi palkallinen työntekijä

JOS HALUAT OSALLISTUA TOIMINTAAMME:

Yritysten tukijäsenyys on 200 eur/vuosi
Yksityishenkilön tukijäsenyys 20 eur/vuosi

LAHJOITUSTILI FI33 8000 10002 0327 33, viite 4242

Lahjoituspuhelinnumerot:

0600-11995 (20,28 €)
0600-10985 (10,01 €)

Voit myös soittaa toimistoomme ja keskustella sopivasta tavasta auttaa puh. 045 319 5533

Lue lisää:

www.ruokkikaanalkaiset.fi
www.facebook.com/ruokkikaa.nalkaisetUncategorized