Kuvassa osa sisustustiimistä Oulun uudistuneessa toimistossa. Vasemmalta: Diana Lavric, Enni Murtomäki, Nina Keinänen, Sini Räikkä, Marianne Ihalainen, Anna Ervasti- Gussander, Soili Junes, Päivi Juvonen, Marita Välikangas, Laura Ainali- Karjalainen ja Heidi Kurttio.

Perheyritysarvot, viihtyisä työyhteisö, luova suunnittelijaporukka ja visionäärinen ote: näistä on Lukkaroinen Arkkitehdit tehty.

Vuonna 1980 perustetun arkkitehtitoimiston juuret ovat Oulussa. Lukkaroinen Arkkitehdit Oy on kasvanut yhden miehen yrityksestä yli 70 taitavan suunnittelijan työyhteisöksi, jonka toimistot sijaitsevat Oulussa ja Helsingissä. Suunnittelukohteita on laajasti ympäri Suomea. Työntekijöistä huolehtiminen näkyy hyvin. yhteishenkenä ja inspiroituneena ilmapiirinä, mikä välittyy myös asiakkaille.

Monipuolisessa suunnittelutoimistossa työskentelee laaja osaajajoukko arkkitehteja, sisustusarkkitehteja ja rakennusarkkitehteja. Suunnittelu pohjautuu luovaan ajatteluun. Hankkeen lähtökohdista kasvatetaan idea, joka kantaa suunnittelua eteenpäin kehitysvaiheista viimeistelyyn saakka. Lopputuloksena on hankkeen tavoitteet täyttäviä, toimivia ja kauniita ratkaisuja.

MONIPUOLISTA SUUNNITTELUA ENTISTÄ LAAJEMMIN

Sisustusarkkitehtitoimisto Ervasti Ky yhdistyi arkkitehtitoimistoon vuonna 2016. Sitä ennenkin yhteistyötä oli tehty tiiviisti vuosikymmenten ajan. Sisustustiimin tiimipäällikkö, sisustusarkkitehti ja osakas Anna Ervasti-Gussander kertoo, että ”Sote-rakentaminen ja erilaiset oppimisympäristöt ovat ydinosaamistamme. Sisustustiimin osaajajoukon kasvettua ja monipuolistuttua peräti 17 henkilöön pystymme jatkossa panostamaan julkisen rakentamisen lisäksi entistä laajemmin myös työympäristö-, toimitila-, hotelli-, ravintola- ja konseptisuunnitteluun. Meillä on näistä vahva osaaminen jo Ervastin toimiston ajoilta.”

Lukkaroisen sisustustiimissä on hyvä tekemisen meininki. Kokenut ja innovatiivinen työryhmä koostuu eri-ikäisistä suunnittelijoista, ja luovia ratkaisuja jaetaan tiimin kesken.

”Asiakkaan tarpeet ja odotukset ovat meillä suunnittelun lähtökohtana, joten asiakas on mukana tiiviisti koko suunnitteluprosessin ajan. Myös asiakasyritystemme brändi on tärkeässä roolissa suunnittelussa ja haluamme brändin arvojen sekä visuaalisen ilmeen näkyvän vahvasti myös sisustuksessa. Haluamme ylittää asiakkaittemme odotukset luoden kaunista, laadukasta sekä kestävää elinympäristöä nykyisille ja tuleville sukupolville”, kertoo puolestaan Business development manager Meiju Granholm.

www.lukkaroinen.fiTulevaisuuden Tekijät