SEP Air on viime vuosina kulkenut kiinnostavan matkan pienestä mikrobisaneerausta tarjoavasta yrityksestä innovatiiviseksi sisäilman puhdistuksen asiantuntijaksi. Sisäilman laatu on viimeisen vuoden aikana puhuttanut enemmän kuin koskaan, sen myötä SEP Air on saanut nostetta kasvattaa liiketoimintaansa merkittävästi.

Suomen Epidemiapuhdistus Oy lähti liikkeelle toisen perustajan omasta tarpeesta löytää mikrobien poistoon sopiva ratkaisu omalle pieneläinhoitolalle. Alussa liiketoiminta oli pientä.

– Kun vuosisadan suurin globaali kriisi iski, muuttui myös yrityksen toimintaympäristö täysin. Samalla yrityksen brändiksi päivittyi SEP Air, kertoo toimitusjohtaja Sampo Holm.

Yritys päätti tarttua uuteen tilanteeseen nopeasti. Innovatiivinen Wellisairteknologiaan perustuva ilmanpuhdistaja, jonka ainoana maahantuojan yritys toimii, on ollut avainasemassa kasvun luomisessa. Holm uskoo onnistumisiin myös tulevaisuudessa.

– Tuotteella on laajat käyttötarkoitukset, joista koronan torjunta on vain pieni osa. Myös bakteerit, homeitiöt ja muut haitalliset ilman epäpuhtaudet saadaan hävitettyä. Aiomme myös kasvattaa tuoteperhettä, niin että voimme tarjota laajempia kokonaisuuksia.

Holmin mukaan viime aikojen kasvusta tulee kiittää erityisesti oikean tiimin löytymistä

– Olemme kokeilleet ketterästi monenlaista ja makselleet myös oppirahoja matkan varrella, mutta ihmiset paitsi tekevät tuloksen myös auttavat jaksamaan eteenpäin, hän summaa.

Lue lisää osoitteesta sepair.fi tai wellisair.fiTulevaisuuden Tekijät