Charmia-keittiöt ovat supisuomalaisia: kalusterungot valmistetaan Loimaalla ja myös muut osat tulevat läheltä. Charmian oma tehdas ja varastot mahdollistavat nopeat toimitukset ja joustavan palvelun.

Tarinamme alkoi Loimaalla 1993, kun aloimme valmistaa laadukkaita kalusteovia, joilla suomalaisten keittiöiden tyyliä voitiin kohentaa edullisesti. Kahden vuosikymmenen aikana olemme kokeneet vaiherikkaan kasvun yhdeksi Suomen tunnetuimmaksi keittiökalustevalmistajaksi. Kotimaisuus on ollut vahva osa Charmia-keittiöiden identiteettiä alusta asti. Charmian tarinassa käännettiin uusi lehti 2019, kun modernisoimme Loimaalle uuden korkean automaatioasteen tehtaan, jossa tehdään Charmia-keittiöiden runkokomponentit.

Olemme halunneet pitää tuotannon täysin omissa käsissämme, jotta voisimme olla mahdollisimman joustava toimija, joka pystyy reagoimaan asiakkaan toiveisiin ja tarpeisiin nopeallakin aikataululla”, kertoo toimitusjohtaja Pertti Lehtinen oman tehtaan eduista.

”Oma tehdas mahdollistaa myös erikoismittaisten runkojen valmistamisen. Voimme valmistaa erikoiskorkuiset, -levyiset ja -syvyiset osat sekä semmoiset tuotteet mitä ei ole vakiona tuotannossa”, lisää tuotannonsuunnittelija Mika Niekka.

Charmiassa yhdistyvät kotimaiset arvot ja yksilöllinen suunnittelu

Mitkä asiat ovat sinulle tärkeitä, kun olet valitsemassa uutta keittiötä? Jos vastauksessasi vilahtelevat sanat paikallinen palvelu, sinulle sopiva hinta, yksilöllinen suunnittelu, laatu, nopeat toimitusajat ja ekologisuus, arvostat varmasti Charmia-keittiöitä. Keittiökalusteiden lisäksi valikoimistamme löytyy säilytysratkaisut kodin muihin tiloihin sekä tyylikkäät kylpyhuonekalusteet.

Hyvä suunnittelu tarkoittaa meillä, että kalustelevyt leikataan millintarkasti, hukkakappaleet minimoiden, jolloin tuotantoprosessista tulee ympäristöystävällistä ja edullista. Tehtaamme tuotannon pienet hukkakappaleet ja purut päätyvät hyötykäyttöön: niillä lämmitetään paikallisen Hunajayhtymä Oy:n tiloja Loimaalla.

Paikalliset Charmia-myymälät palvelevat jo 12 paikkakunnalla. Keittiösuunnittelu hoituu lähimyymälässäsi ammattitaitoisten suunnittelijoiden avulla aina ideoinnista asennukseen asti.

Kotimainen Charmia-keittiö.

Yksilöllisesti suunniteltu ja toteutettu.
Sinulle sopivaan hintaan.

charmia.fi

Tablebed received the appreciated Design from Finland mark - Tablebed

Charmia-keittiökalusteet sopivat budjettiisi | KalustetukkuModerni koti